Backu, a Ty swoje. Nie czekamy, bo już się zgłosiłem. Niska cena mnie nie kusi akurat albowiem gdyż ostatnie 36 lat przepracowałem właśnie po to by nie mieć takich rozterek na starość i zaspokajać ciekawość i zachcianki. Fajnie mam? Czyżbym miał jeszcze komuś dać dupy, by było git?
Backu, a Ty swoje. Nie czekamy, bo już się zgłosiłem. Niska cena mnie nie kusi akurat albowiem gdyż ostatnie 36 lat przepracowałem właśnie po to by nie mieć takich rozterek na starość i zaspokajać ciekawość i zachcianki. Fajnie mam? Czyżbym miał jeszcze komuś dać dupy, by było git?
Ja to słaby jestem w takie opisy. Mogę porównać do tych, które miałem (mc) Miałem Dynavectory 20X2/17D/17DX/wysokonapęciową 10x, miałem Sheltera 501, pewnie coś jeszcze, ale już nie pamietam. Skyanalog gra tak bardzo obecną średnicą,że wrażenie obecności muzyków, jest na wyższym levelu, niż we wszystkich wymienionych.Głównie gram na G2mk2, z uwagi na przestrzeń i taką czystośc przekazu, G1mk2 jest bardziej plastyczna a G3mk2 łączy te cechy. Kupilem hurtem, bo lubię mieć backup. No i jeszcze P1-G. Ona gra troszkę prościej od tych z serii G, ale ma świetny plastyczny puls. Boron takie fajne ciepełko dodaje, ale nie traci rozdzielczości. Bardzo mi się podoba wykonanie tych wkładek, są po prostu bardzo ładne, jak trzyma się je w dłoniach, to jest takie miłe uczucie ciężkości tego metalu. Mam jeszcze na testach Reference, to już w ogóle inny kaliber, większa, cięższa, szafir i szlif liniowy.
Te wkładki poleciło mi dwóch moich analogowych znajomych z Norwegii, dostępne są u dystrybutora Soundclub, ja kupiłem jeszcze przed dystrybucją w Pl i drożej ,w Pl są sporo niżesz ceny niż w DE. Zakupu nie żałuję-są świetne.