wrzucę swoje pięć groszy w wątek i powiem tak- tego onkyo mogą uratować poniższe kolumny, o ile faktycznie są sprawne i nie grzebane to brać od ręki za tę cenę i się nie zastanawiać (jak posłuchasz kilka, kilkanaście kolumn i te które wskazałem to zrozumiesz o czym piszę )
Ten sprzedawca mial fajniejsze Corale ale juz poszly. Masz racje to dobry trop. Natomiast zobacz na kopulke niskotonowca, cos ni teges. Jeszcze mozna polcic koledze cos z Onkyo takie jak Twoje
Zadzwoniłem na to ogłoszenie, chłop zwiózł stertę sprzętu z Niemiec, nie zna ich historii, nie gra jeden głośnik wysokotonowy, basowy ma wgniecioną kopułkę co widać na zdjęciu. Co sądzisz? Ile może wynieść mnie serwis? Nie pojadę też raczej sprawdzić ich na żywo.
Zadzwoniłem na to ogłoszenie, chłop zwiózł stertę sprzętu z Niemiec, nie zna ich historii, nie gra jeden głośnik wysokotonowy, basowy ma wgniecioną kopułkę co widać na zdjęciu. Co sądzisz? Ile może wynieść mnie serwis? Nie pojadę też raczej sprawdzić ich na żywo.
Uważasz że to lepsza opcja od tych wszystkich których wrzuciłem? Dałbym radę do Malborka podjechać, będę pracował w pracy Olsztyna w niedzielę.
Obserwuję te kolumny na olx i ich cena regularnie spada. Zweryfikowałbym je choćby telefonicznie.
Ale, gdyby były dobre to cena jest całkiem atrakcyjna.
Uważasz że to lepsza opcja od tych wszystkich których wrzuciłem? Dałbym radę do Malborka podjechać, będę pracował w pracy Olsztyna w niedzielę.
Tak jak pisze Marcin ponizej, dobra cena i kolumny calkiem niezle ale czy lepsza opcja czy nie to juz tylko zalezy od Twoich uszu. Ja bym poczekal na wzmaka i wtedy z nim troche pojezdzil i posluchal. Po pierwsze zobaczysz czy gra i jak gra czyli czy jest sprawny. A po drugie porównasz jak gra z roznymi kolumnami. Masz tam w Trojmiescie kilka typow, pojedz, posluchaj i wyrob sobie zdanie. Potem mozesz pojechac gdzies dalej.
Kolego @Piotru na szybko to się dobrze dzieci robi , cierpliwość jest zatem zaletą a nie wadą tobie potrzebne są kolumny stojące po "jasnej stronie mocy" a przy tym z powietrzem , dobrym mruknięciem ja trzeba bo inaczej z łonkjo to będzie dupa, więc jak ochłoniesz to podrzucam ci linka do pewnego bazarku i nie bój się tego nie takie rzeczy chłopcy z Forum z kraju kwitnącej wiśni przemycali więc zerknij na te heco 650 i pomyśl, a jak masz wątpliwości to popytaj na forum a ludziska mają i chwalą sobie niemiłosiernie u ciebie też zagrają jak nie jedne z innego rzędu wielkości pieniężnych - więc tylko życzyć tobie abyś rozszerzył horyzonty bo świat jest piękny :
Jeszcze mozna polcic koledze cos z Onkyo takie jak Twoje
haha mam wyłączność to nigdy ich nikomu nie polecę , a właśnie słucham tak sobie Toniego Joe Whita - Closer to the Truth i mogę się tylko pomodlić aby zostały ze mną w dożywocie ale kto wie człowiek zmiennym jest z natury...
chłop zwiózł stertę sprzętu z Niemiec, nie zna ich historii, nie gra jeden głośnik wysokotonowy, basowy ma wgniecioną kopułkę co widać na zdjęciu.
To jest goopek i analfabeta , pisać po polsku nie umie .
W ogłoszeniu napisał ,że głośniki ok , jeden nie gra ,a drugi wgnieciony , ale ok ok .
A tak w ogóle te Corale to podłogówki są na zdjęciu to widać idealnie
Całe to ogłoszenie to trzeba wsadzić do " ale jaja"
Załączniki
Najbardziej boję się whisky , bo po niej , nie boję się niczego .
bo niby gdzie ten ktoś by je kupił , jak wszystkie zachowane masz w piwnicy
ale czekaj przecież Józek pisał, że głupowato się chwalę, że rzadkie - no zależy u kogo leżały wcześniej w piwnicy bo stare mocno i żeby trafić stan perfekta to jest trochę gimnastyki no cena gra jak zawsze bo po co przepłacać - jak tanio to nie szkoda ... no ale nie zawsze tak jest że jak tanio to tego
Kolego @Piotru na szybko to się dobrze dzieci robi , cierpliwość jest zatem zaletą a nie wadą tobie potrzebne są kolumny stojące po "jasnej stronie mocy" a przy tym z powietrzem , dobrym mruknięciem ja trzeba bo inaczej z łonkjo to będzie dupa, więc jak ochłoniesz to podrzucam ci linka do pewnego bazarku i nie bój się tego nie takie rzeczy chłopcy z Forum z kraju kwitnącej wiśni przemycali więc zerknij na te heco 650 i pomyśl, a jak masz wątpliwości to popytaj na forum a ludziska mają i chwalą sobie niemiłosiernie u ciebie też zagrają jak nie jedne z innego rzędu wielkości pieniężnych - więc tylko życzyć tobie abyś rozszerzył horyzonty bo świat jest piękny :
btw. a Maćku jeżeli chodzi i wgniecioną kopułkę to nie przesadzaj odkurzacza w domu ma pewnie każdy a jak nie to można wkleić cokolwiek....
Wiesz, ja nie wybieram sprzętu na całe życie, po prostu chcę zacząć a nie kompletować pierwszy sprzęt pół roku. Będę coś miał, będę z czasem mniej zadowolony, będę szukał w międzyczasie kolejnego sprzętu. Do DE się nie wybieram w najbliższych miesiącach, zdaję sobie sprawę z istnienia tamtejszego olxa i cen jakie tam mogę spotkać. Dziękuję za podrzucenie pomysłu z tymi Heco;)