Ale że masz problem nabyć ori wydanie z epoki czy w czym problem?
Natłukli tego sporo. Przez moje łapki przeszło parę egzemplarzy FP USA, ale puszczałem dalej bo to nie moja bajka.
Nie spodziewam się by ta reedycja miała zagrać jakkolwiek lepiej.
Tak, winyl też z autografem. Zmienili to, bo w pierwsze dni sprzedaży był tylko CD z autografem. Walentyna zamówiła w mystic,i przyszło wczoraj. Przesyłkę z oficjalnego sklepu mam w drodze. Wybieram się na koncert w Katowicach to może złape gdzieś autograf. Przyszła mi też płyta CD najstarszego Waglewskiego, z autografem i kuponem rabatowym na zakup wyprzedanych biletów
Dostałem maila od SP Records, że od poniedziałku w przedsprzedaży będzie koncert Kult z Teneryfy. Pierwsza i tylko pierwsza płyta z boxem. W sumie będzie sześć płyt wydawanych przez cały 2025r. Może kogoś zainteresuje.
Dostałem maila od SP Records, że od poniedziałku w przedsprzedaży będzie koncert Kult z Teneryfy. Pierwsza i tylko pierwsza płyta z boxem. W sumie będzie sześć płyt wydawanych przez cały 2025r. Może kogoś zainteresuje.
w sprzedaży ...ale mam ich w doopie z takim podejsciem do fanów. jedyne wydanie Kultu jakie nie kupię
SL1210 + MaCaBRiaa + NAD C326/C356/Misse + NAD C565
w sprzedaży ...ale mam ich w doopie z takim podejsciem do fanów. jedyne wydanie Kultu jakie nie kupię
6 płyt z zapisem koncertu?
dojenie klienta na maksa, Jeśli koncert Kultu trwa średnio po 3h z okładem to mogli to zrobić na 3 płytach.
Ale nie.... lepiej to zrobić na 6ciu płytach bo więcej z tego można wyciągnąć
SL1210 + MaCaBRiaa + NAD C326/C356/Misse + NAD C565