Wyobraź sobie, że mimo - już kilkudziesięcioletniej - lokalizacji "Warszawa" w życiu nie byłem na żadnej imprezie muzycznej na Narodowym. Każdy kto był, to mi osobiście serdecznie odradzał. Nie mam zamiaru sprawdzać...

Wyobraź sobie, że mimo - już kilkudziesięcioletniej - lokalizacji "Warszawa" w życiu nie byłem na żadnej imprezie muzycznej na Narodowym. Każdy kto był, to mi osobiście serdecznie odradzał. Nie mam zamiaru sprawdzać...
Warto dodać, że to bydgoski Fordon z 1832 roku o nietypowej akustyce.maciek89 pisze: ↑07 lut 2025, 19:03Mój pierwszy post w tej zacnej grupie więc cześć:)
Ostatnio na koncercie Marka Pospieszalskiego zaopatrzyłem się w parę tytułów z Instant Classic i polecam taką rzecz:
Jachna / Mazurkiewicz / Buhl - Dźwięki ukryte
Lekko free, do tego syntezatory, nagrane w starej synagodze. Wycenione na całe 45 zł![]()
Nie wiem jaka jakość jest na winylu bo nie mam jeszcze ale wlasnie przesluchalem na Tidalu i jest bardzo ok. Powiem nawet ze podoba mi sie ta plyta muzycznie. Nawet bardzo. A chyba nie jest jakos szczegolnie znana i uznana. Ale moze sie mylę...?