DAC Fiio K11 R2R

Suchy19
Gramofon: SONY PS X50

Re: DAC Fiio K11 R2R

Post autor: Suchy19 »

pablos pisze:
06 lut 2025, 09:19
Fiio R2R podłaczony do lapka służbowego z Win 11 - domyślne sterowniki Windows (bo i tak innych nie mogę zainstalować) - UAC2 i od poczatku działa bez problemu. Wszystkie częstotliwości do wyboru
Hej, a mógłbyś opisać przełączanie pomiędzy wejściem coax a optycznym? Mam Wiim Pro Plus i niestety automatyczne nie działa, a klikanie z kolei na pilocie jest strasznie upierdliwe:(
DL103R/PSX50/ISKRA/EL34 by MISSE/TL800
WiiM Pro Plus
Awatar użytkownika
pablos
Gramofon: Technics SL-100c

Post autor: pablos »

Suchy19 pisze:
08 lut 2025, 08:34
pablos pisze:
06 lut 2025, 09:19
Fiio R2R podłaczony do lapka służbowego z Win 11 - domyślne sterowniki Windows (bo i tak innych nie mogę zainstalować) - UAC2 i od poczatku działa bez problemu. Wszystkie częstotliwości do wyboru
Hej, a mógłbyś opisać przełączanie pomiędzy wejściem coax a optycznym? Mam Wiim Pro Plus i niestety automatyczne nie działa, a klikanie z kolei na pilocie jest strasznie upierdliwe:(
Bardzo łatwo i przyjemnie się to robi. Gdy sobie tak słucham w fotelu z CD po optycznym i chcę zmienić na Coax, to wstaję i podchodzę do CD. Wyłączam CD . Zmieniam klikając na Fiio zmiene źródła na Coax ( raz i pokrętłem, chyba że mi się pomyli to wtedy dwa razy) . I ruszam w drogę powrotną na fotel gdzie zostawiłem telefon i wrzucam sobie z Tidal czy Spotify co tam chcę.

Także szybka piłka...
Technics SL-100C, Focal Aria 936, ASR Emitter 1 plus, Phase Tech ea-3ii, Cambridge Audio Azur 840C
Suchy19
Gramofon: SONY PS X50

Post autor: Suchy19 »

Bardzo łatwo i przyjemnie się to robi. Gdy sobie tak słucham w fotelu z CD po optycznym i chcę zmienić na Coax, to wstaję i podchodzę do CD. Wyłączam CD . Zmieniam klikając na Fiio zmiene źródła na Coax ( raz i pokrętłem, chyba że mi się pomyli to wtedy dwa razy) . I ruszam w drogę powrotną na fotel gdzie zostawiłem telefon i wrzucam sobie z Tidal czy Spotify co tam chcę.

Także szybka piłka...
Dzięki, już wcześniej myślałem o zakupie i chyba tak zrobię.
DL103R/PSX50/ISKRA/EL34 by MISSE/TL800
WiiM Pro Plus
teknoboy

Post autor: teknoboy »

Szczęść Boże!
Dzięki miłościwe nam panującym przepisom, pozwoliłem sobie przetestować ów sprzęt.
W moim odczuciu K11 brzmi zdecydowanie bardziej analogowo od SMSL SU1. :whistle:
Przy długich odsłuchach nie męczy...

Co do upgrade zasilania, na kanale YT iiWi Reviews jest zaproponował ifi powerX
ODPOWIEDZ