Bieganie

ODPOWIEDZ
demigrus
Gramofon: Technics 1310 MKII

Re: Bieganie

Post autor: demigrus »

Robert_p pisze:
06 lut 2025, 11:22
Plan garminowski adaptacyjny, który mam w zegarku, oczywiście darmowy. Masz możliwość wybrania trzech trenerów ale ja zdecydowanie wybieram Grega McMillana. Ze strony można zassać więcej planów nawet na maraton, ale one są sztywne. Te w zegarku to plany które modyfikują treningi w zależności od Twojego wytrenowania i nigdy nie wiesz co Cię pier...nie znienacka :lol:
Ciekaw jestem jak faktycznie z tą adaptacją...
Niestety chyba te plany są na min. 22min/5k, więc to dla mnie ciut za wolno...

BTW: Ktoś się załapał na WingsForLife w Poznaniu? Z kimś się zobaczę?
Awatar użytkownika
Robert_p
Gramofon: Pionieer pl-50 II

Post autor: Robert_p »

demigrus pisze:
06 lut 2025, 11:43
Robert_p pisze:
06 lut 2025, 11:22
Plan garminowski adaptacyjny, który mam w zegarku, oczywiście darmowy. Masz możliwość wybrania trzech trenerów ale ja zdecydowanie wybieram Grega McMillana. Ze strony można zassać więcej planów nawet na maraton, ale one są sztywne. Te w zegarku to plany które modyfikują treningi w zależności od Twojego wytrenowania i nigdy nie wiesz co Cię pier...nie znienacka :lol:
Ciekaw jestem jak faktycznie z tą adaptacją...
Niestety chyba te plany są na min. 22min/5k, więc to dla mnie ciut za wolno...

BTW: Ktoś się załapał na WingsForLife w Poznaniu? Z kimś się zobaczę?
Zgadza się na piątkę jest maks 22' ale nic nie stoi na przeszkodzie aby je podkręcać :) Ja tak często robię. Dla mnie najważniejsze, że motywują i krzyczą rusz dupę :lol:
Wingsa biegłem kilka razy i polecam, super impreza. Lubię poznawać nowe miejsca/biegi więc zwalniam miejsce dla innych, niech poznają smak ucieczki a nie tylko gonienia :)
Pioneer PL-30L II, Telefunken S-800, Rotel 1592MK2, HD990, B&W 703 s3
Awatar użytkownika
zelazny

Post autor: zelazny »

Jakieś 3 tygodnie temu zachorowałem, dość silne przeziębienie. Trzymało mnie 5 dni. I dopiero dziś wróciłem do biegania i na siłownię. Nie wiem, jak u was, ale jakoś ciężko jest mi się pozbierać do kupy po chorobie.
demigrus
Gramofon: Technics 1310 MKII

Post autor: demigrus »

zelazny pisze:
07 lut 2025, 22:30
Jakieś 3 tygodnie temu zachorowałem, dość silne przeziębienie. Trzymało mnie 5 dni. I dopiero dziś wróciłem do biegania i na siłownię. Nie wiem, jak u was, ale jakoś ciężko jest mi się pozbierać do kupy po chorobie.
Nie przejmuj się. Ja dopiero teraz wróciłem do "normalnego" treningu po październikowo-listopadowych kłopotach ze zdrowiem.
Trzeba trochę cierpliwości...
Łatwo nie było, ale było warto ;)
Awatar użytkownika
Robert_p
Gramofon: Pionieer pl-50 II

Post autor: Robert_p »

Zelazny, tydzień to pikuś. A co powiesz po kilku miesiącach powrót? Wtedy to jest dramat :(
Dasz radę ! 😀
Pioneer PL-30L II, Telefunken S-800, Rotel 1592MK2, HD990, B&W 703 s3
Awatar użytkownika
zelazny

Post autor: zelazny »

Robert_p pisze:
08 lut 2025, 12:09
Zelazny, tydzień to pikuś. A co powiesz po kilku miesiącach powrót? Wtedy to jest dramat :(
Dasz radę ! 😀
Trzy tygodnie. :)
ODPOWIEDZ