A tam szumy ...Takie wychyły przykrywają wszystko

A tam szumy ...Takie wychyły przykrywają wszystko
Znaczy , że jeszcze wszystko dobrze ,słuchasz muzyki , a nie sprzętu .
Ale Elny nna filtrujące, takie po 10K uF? Czy jak? A to nie aby AKAI palce w tym Tensai maczał?
No ba.... 50% to grają li tylko same wycieraczki
W Japonii doceniony i to bardzo. Reszta świata to już słabo. Fakt, że wszyscy (lub prawie wszyscy) wielcy gracze tej branży mieli w swojej ofercie takie urządzenia ale niestety przyszło nowe... W każdym razie MD kontra kaleki pomysł Philipsa - DCC to dwa światy. A właśnie DCC i MD miały ze sobą konkurować. DCC miało wygrać kompatybilnością z CC ale to było jego przekleństwem. Zawodna mechanika, dwustronny zapis (autorevers), czas dostępu, zawodne głowice MR to pogrzebało DCC. A MD? Wygoda obsługi, brak taśmy, kosmiczne możliwości edycyjne to było coś. A i jakość w ostatnich rewizjach Atrac była bardzo satysfakcjonująca. Niestety nadszedł czas CD-R a potem.. to już wiemy.
A nie moglbys zdjac tych sprzetow i te polki odwrocic? Kurcze wyglada jakby zaraz miało rypnąć...Szkoda byloby tego sprzetu...
U mnie doceniony jak najbardziej, mam Sony od wielu lat i kupę MD'k. Natomiast np portable doskonały do nagrywania setów live i tego też mam kupę. Zresztą w opcji "walkman" też super sprzęt swego czasu.sk-victor pisze: ↑06 lut 2025, 09:10W Japonii doceniony i to bardzo. Reszta świata to już słabo. Fakt, że wszyscy (lub prawie wszyscy) wielcy gracze tej branży mieli w swojej ofercie takie urządzenia ale niestety przyszło nowe... W każdym razie MD kontra kaleki pomysł Philipsa - DCC to dwa światy. A właśnie DCC i MD miały ze sobą konkurować. DCC miało wygrać kompatybilnością z CC ale to było jego przekleństwem. Zawodna mechanika, dwustronny zapis (autorevers), czas dostępu, zawodne głowice MR to pogrzebało DCC. A MD? Wygoda obsługi, brak taśmy, kosmiczne możliwości edycyjne to było coś. A i jakość w ostatnich rewizjach Atrac była bardzo satysfakcjonująca. Niestety nadszedł czas CD-R a potem.. to już wiemy.