Wiesz, że Santa wszystko potrafi

Nawet rogu nie zagiął, a u mnie komin okrągły w środku

Wiesz, że Santa wszystko potrafi
Hojny w tym roku Mikołaj dla nas. Ale jak się zasłuży...
To ja już zaczynam od dzis punktowac na przyszly rok
Ba Ballads od AS gra wyśmienicie.
Wrócę do problemu po ponad 4 latachdaru0105 pisze: ↑28 lis 2020, 17:42O kurdę, u mnie dokładnie to samo![]()
W prawym kanale jak fortepian głośniej uderzy.
Myślałem, że to lampa w pre mi się coś chrzani, bo dziwnie to brzmi. Miałem sprawdzać na pliku tej samej płyty, mam dobre wydanie. Ale już nie miałem czasu. Z jednej strony to mnie pocieszyłeś, że to wina płyty, a nie w systemie coś się kaszani![]()
Na obu wkładkach? Czy na której? Ten test tylko najlepsze trackery przechodzą.
Czy ten problem występuje na wszystkich utworach czy na jakimś konkretnym?
Sprawdzałem test na razie na Ortofon Jubilee. Tylkowinylowy_luke pisze: ↑31 sty 2025, 08:01Na obu wkładkach? Czy na której? Ten test tylko najlepsze trackery przechodzą.
Fajnie, że udało Ci się wyeliminować usterkę w ramieniu.
Dobrym testem na tracking jest ta płyta:
https://www.discogs.com/release/2205254 ... e-From-Maz
Na stronie A wystrzały z armat były specjalnie nagrywane i cięte. Wiele wkładek nie jest w stanie tego odtworzyć w ogóle nie mówiąc już u poprawnym zagraniu.
Czy ten problem występuje na wszystkich utworach czy na jakimś konkretnym?
Ja też tak miałem. Teraz mam wszystkie Doorsy od AP 2 x 45 rpmCarpenter pisze: ↑09 lut 2025, 09:00"Strange Days" od AP to była moja pierwsza płyta w wersji 2x45. Kupowałem z duszą na ramieniu, obawiając się, że nie warto płacić dużo wyższej ceny niż za wersję standardową. Ale jak miałem spróbować, to właśnie z tym albumem, moim ukochanym. No i efekt był taki, że od tamtej pory, jesli mam wybór, to nawet się nie zastanawiam, tylko kupuję wersje 2x45.