Aaa faktycznie, to wkład porządany jak najbardziej.
Osobiście uwielbiam, szczególnie w wykonaniu Evansa. Taki wkład to ja rozumiem, brzmi lepiej niż np okładka wydrukowana w Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych.
The Dave Brubeck Quartet - Countdown-Time In Outer Space
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Wydany na cd tylko, bo to album z lat 90-tych,
a wtedy winyle zostały odłożone do lamusa
20240827_124927.jpg
Kiedy ja będę miał taką kolekcję…
Spoko, całe życie przed Tobą, to hobby na lata
Ja zacząłem kontakt z winylami 3.5 roku temu, moja maleńka kolekcja to niecale 300 sztuk. Ale co nagle to po diable, to nie wyścigi...
Wydany na cd tylko, bo to album z lat 90-tych,
a wtedy winyle zostały odłożone do lamusa
20240827_124927.jpg
Kiedy ja będę miał taką kolekcję…
Spoko, całe życie przed Tobą, to hobby na lata
Ja zacząłem kontakt z winylami 3.5 roku temu, moja maleńka kolekcja to niecale 300 sztuk. Ale co nagle to po diable, to nie wyścigi...
Z tym całym życiem to bym nie przesadzał Na początku była faza zbieractwa, już mi trochę przeszło
Nie no proszę ja Was...to mozna nazwać co najwyżej zalążkiem kolekcji, są tu setki osób z wielokrotnie wiekszymi zbiorami...Piotrze Ty przeciez jestes dluzej w tym biznesie
Nie o to chodzi, chcialem tylko powiedziec ze przeciez rzecz nie w ilosci sztuk...
Dave Brubeck, Gerry Mulligan, Paul Desmond, Alan Dawson, Jack Six – We're All Together Again For The First Time
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Takiego Dexterka to tu chyba nie było. Wklejam zatem bo warto. Praktycznie cały album to taki pies na baby - jakkolwiek to nie brzmi. Chlopaki bezlitośnie uwodzą saxem i wibrafonem. Jazzowa wersja gitarry przy ognisku Do płyty powinni butelkę wina dokładać i byłoby zaliczone na stówę
Świetna realizacja - brzmi to to super.