W żadnym wypadku przecież te kable grają

Lepsze brzmienie, szersza scena no nie da się tego opisać
Ta platforma ciekawy temat ale czy te magnesy nie wpływają na pracę gramofonu/wkladki?
W żadnym wypadku przecież te kable grają
Padjas. Obiły mi się te platformy kiedyś o oczy .
Piłka do koszykówki chyba bardziej.
Nie walnąłem fochem , tylko bardzo mnie denerwuje ocenianie ,,na oko,, czy coś zagra czy nie ma prawa, bez posłuchania. A jeśli ktoś stawia się w roli oceniającego ,,na oko,, to moim zdaniem stawia się w roli eksperta lepszego od innych. Stwierdziłem więc, że w srodowisku lepszych i gorszych nie ma dla mnie miejsca. Na forum wszyscy są równi, niezależnie od tego co posiadają i jak sobie to postawili. Nawet jeśli to jest Bambino i stoi na taborecie.Dario Antonio pisze: ↑27 sty 2025, 20:29bo Rega walnął fochem o te monitorki. I po co pomiary , jak gra to gra, wystarczy dwa wymiary
A teraz przeczytaj - jeśli oczywiście chcesz - ze zrozumieniem to, co napisał Wojtek:Rega pisze: ↑28 sty 2025, 16:33Nie walnąłem fochem , tylko bardzo mnie denerwuje ocenianie ,,na oko,, czy coś zagra czy nie ma prawa, bez posłuchania. A jeśli ktoś stawia się w roli oceniającego ,,na oko,, to moim zdaniem stawia się w roli eksperta lepszego od innych. Stwierdziłem więc, że w srodowisku lepszych i gorszych nie ma dla mnie miejsca. Na forum wszyscy są równi, niezależnie od tego co posiadają i jak sobie to postawili. Nawet jeśli to jest Bambino i stoi na taborecie.Dario Antonio pisze: ↑27 sty 2025, 20:29bo Rega walnął fochem o te monitorki. I po co pomiary , jak gra to gra, wystarczy dwa wymiary
Bo z jednej strony, nie lubisz bezpodstawnej oceny "na oko", a z drugiej strony, stosujesz szeroka interpretację, w Swoim kierunku. Nie wnikam z jakiego powodu tak to odebrałeś i średnio mnie interesuje życie osobiste innych ludzi, ale nie rób burzy tam, gdzie nie potrzeba.
Napisz prywatną wiadomość do administratora z prośbą o usunięcie/zablokowanie konta.
Jeden tu nie wystarczy
Co to za monitory te najmniejsze, najbliżej okienka, coś mi przypominają ale tabula raza (te na standach srebrnych).