Odtwarzacz zachowany w bardzo ładnym stanie, znikome ślady używania na górnej pokrywie.
Laser wczytuje szybko, bez mielenia i zastanawiania się bez względu czy do szuflady wsadzimy płytę oryginalną czy zmasakrowanego CD R.
Wszystkie przyciski działają poprawnie, odtwarzacz w 100% sprawny.
Szuflada otwiera się i zamyka płynnie.
Odtwarzacz swoje waży, generalnie wydaje się "czuć" jakość.
NIe mam do niego pilota, u mnie pracował na Logitech Harmony i wszystkie komendy działają.
Długo się zastanawiałem czy go wystawić bo miał mi służyć, niestety zmieniła się koncepcja i łatwiej mi było zmienić CD niż szafkę.
Kolor to taki srebrny delikatnie wpadający w szampana chyba, fotki dość dobrze go prezentują.
Możliwy odbiór w Łodzi, można pomacać, posłuchać.
W razie potrzeby mogę wysłać (mam od cholery folii bąbelkowej to opatulę jak niemowlę w grudniu).
Na przełomie marca i kwietnia będę jechać z Łodzi do trójmiasta, mogę zabrać gdyby komuś było po drodze.
Cena: 600 plus ewentualnie przesyłka.
CD odtwarzacz HARMAN KARDON HD7450
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
- MaciejT
Re: CD odtwarzacz HARMAN KARDON HD7450
Szczerze polecam ten odtwarzacz. Gra bardzo przyjemnie, i jest utrzymany w doskonałej kondycji. Wygląda świetnie, wczytuje płyty natychmiast, żadnych oznak zmęczenia. Nie mam na niego miejsca (przynajmniej obecnie), i tylko dlatego zdecydowałem się z nim rozstać. Jak nie będzie chętnych to schowam w szafie i będzie sobie leżakował w oczekiwaniu na lepsze czasy, fajnie się komponuje z Accuphase więc może w przyszłości jeszcze stanie obok.
- MaciejT
- MaciejT