Sprzedam Przedwzmacniacz lampowy gramofonowy
-
Dzięki za poparcie Jack
Co nie którzy zrzędzą tu jak stare baby na bazarze, byle tylko popisać i biadolić. Fotki zrobię wieczorem nowe ze zmienioną aktualną datą aby wreszcie się gość zatkał. Preamp nie leży u mnie rok czy nie wiadomo ile czasu, nie zdarzyło mi się czekać na klienta dłużej niż 1 miesiąc. Nie jesteś zainteresowany kupnem to daj sobie na wstrzymanie. Nie jestem jakimś oszustem,który skupuje z allegro tanio i sprzedaje drożej. To moje hobby, robię takie rzeczy jak tylko czas pozwala.

-
Re: Sprzedam Przedwzmacniacz lampowy gramofonowy
Nowe fotki z aktualną datą. Myślę że jesteście na tyle inteligentni że wreszcie uszanujecie to że nie chce komentarzy!! Bo to nie fejsik gdzie lajkujecie i oceniacie fotki.Kto chętny porozmawiać zapraszam na PW w sprawie kupna.Pozdrawiam 

- Reymont
Re: Sprzedam Przedwzmacniacz lampowy gramofonowy
Pewnie, że nie chcesz, szczególnie negatywnych.artek8787 pisze: nie chce komentarzy!!
artek8787 pisze: Bo to nie fejsik gdzie lajkujecie i oceniacie
Masz rację, to nie FB, tylko forum dyskusyjne i tutaj się właśnie komentuje

Nie wiem jak to gra, być może bardzo fajnie, ale wizualnie jest słabo.
Pozdrawiam
- vinylpiotrek
Przewidywana żywotność.artek8787 pisze:Jaka jest niby różnica pomiędzy nowym a używanym kondensatorem który ma identyczne parametry jak nowe?
I tego wymaga od , nas "znafców" etyka.zbyszek1982 pisze:JacK, to nie jest polaczkowatość, ja po prostu wołam "sprawdzam".
Bo podobnie jak w wątkach zakupowych służymy radą potencjalnym nabywcom.
Gdybyśmy pisali tylko w sprawach które nas bezpośrednio dotyczą, to forum jako miejsce wymiany doświadczeń, by w ogóle nie mogło istnieć.artek8787 pisze:Nie jesteś zainteresowany kupnem to daj sobie na wstrzymanie.
To dlaczego tak niechętnie ujawniasz szczegóły?artek8787 pisze:Nie jestem jakimś oszustem
Masz coś do ukrycia?
Jeśli kolega Artek komentowania nie chce, to Tablica.pl stoi otworem.Reymont pisze:Masz rację, to nie FB, tylko forum dyskusyjne i tutaj się właśnie komentuje![]()

-
Ja właśnie dałem ogłoszenie kupię pre-amp .....ale co to jest na zdjęciu , czy warte 550 zł i jak gra ni hu hu nie wiem