COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Re: COVID - jak przechodzę przez chorobę. Objawy, samopoczucie, leki.
wątroba, cholesterol, triglicerydy, morfologia pełna i PSA - można cuś jeszcze dostać? serio pytam...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A są przewidziane jakieś kary za składanie fałszywych oświadczeń na szkodę NFZ?
Pytam dla kolegi

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Wojtek, jak chcesz sobie sprawdzic OB i hemoglobine to tak - mozesz wypelniac zgodnie z tym co Ci sie wydaje. Ale algorytm jest tak ustawiony ze zaznaczenie odpowiedzi w jakikolwiek sposob wykluczajacej chorobe czy dolegliwosc spowoduje brak zlecenia badan. Zreszta skad masz pewnosc ze nic ci nie dolega? Nigdy nie wiesz

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Nie ma

Po wypełnieniu ankiety jest tylko sugestia zmiany diety, trybu życia, rzucenie palenia i zgłoszenie się do lekarza POZ.
U mnie po wypełnieniu ankiety takie sugestie. Ale trochę prawdy napisałem

Zaznaczyłem, że palę jak smok, nie dostałem na rtg.
Ale to akurat ostatnio sam zrobiłem.
Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
Panasonic XR45/CD S65 - Jamo Studio 160
Technics EX510/CD PG580A - Altus 120A
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
To jeszcze bardziej zadziwia mnie ten algorytm

Pewnie robią rtg po śmierci

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
GGTP - znaczy łoisz konkretnie

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
- kinky
- Gramofon: Philips 5877
Philips 5877 - [MiBoxS-Fiio D03] - Tensai TA-2045 - Dali 104
-
- Gramofon: Dual601,701,Denon57l
To ja opisze jak tak naprawdę widzę obecnie zakażenie Covidem ,ponieważ wczoraj opuściłem szpital zakaźny dla dorosłych leczący Covid.
Wiele osób zaraziło się Covidem przebywając w innych szpitalach,miedzy innymi i ja.
Covid ma wiele różnych przyczyn jak i przypadków, z Covidem można sobie poradzić i lecząc się w domu lekami jakie może zalecić lekarz,ale to zależy czy lekarz ma pojęcie na temat tej choroby.
Lekarzy jednak wolą wysyłać pacjentów na oddział covidowy, bo chociaż byłem w izolatce i w ciągu dwóch, trzech dni było by po covidzie po podaniu antybiotyku i kroplówki.
Obecnie coraz mniej ludzi trafia na oddziały covidowe.
Lekarz która mnie przyjmowała stwierdziła po badaniu że gdym przyszedł z ulicy, to by mnie nie przyjęła,ale przywieziono mnie z innego szpitala, to leżałem przykładnie 6 dni.
To co się naoglądałem w telewizji jak było kiedyś, to już historia, jednak obecna wiedza jest o wiele szersza na temat tej choroby, tak że jak komuś wyjdzie test dodatni nie panikować tylko się zgłosić się na oddział Covidowy i porozmawiać z lekarzem zajmującym się tym schorzeniem.
Przy wypisie zapytałem się czy mam coś przyjmować ? Jest pan bez Covidu to po co, ma pan wypis i to tyle z naszej strony.
Wiele osób zaraziło się Covidem przebywając w innych szpitalach,miedzy innymi i ja.
Covid ma wiele różnych przyczyn jak i przypadków, z Covidem można sobie poradzić i lecząc się w domu lekami jakie może zalecić lekarz,ale to zależy czy lekarz ma pojęcie na temat tej choroby.
Lekarzy jednak wolą wysyłać pacjentów na oddział covidowy, bo chociaż byłem w izolatce i w ciągu dwóch, trzech dni było by po covidzie po podaniu antybiotyku i kroplówki.
Obecnie coraz mniej ludzi trafia na oddziały covidowe.
Lekarz która mnie przyjmowała stwierdziła po badaniu że gdym przyszedł z ulicy, to by mnie nie przyjęła,ale przywieziono mnie z innego szpitala, to leżałem przykładnie 6 dni.
To co się naoglądałem w telewizji jak było kiedyś, to już historia, jednak obecna wiedza jest o wiele szersza na temat tej choroby, tak że jak komuś wyjdzie test dodatni nie panikować tylko się zgłosić się na oddział Covidowy i porozmawiać z lekarzem zajmującym się tym schorzeniem.
Przy wypisie zapytałem się czy mam coś przyjmować ? Jest pan bez Covidu to po co, ma pan wypis i to tyle z naszej strony.
- martin.h
- Gramofon: Technics SL-1600MK2
Covid to wirus więc leczenie go antybiotykiem nic nie daje, poza tym, że niszczysz sobie florę bakteryjną 

Marantz 2230 / Technics SL-1600Mk2 / Akai CD-37 / Grundig Box 650b / Beyerdynamic DT770 PRO
-
Trzeba też brać pod uwagę że przy Covidzie występują rożne inne dolegliwości i stany zapalne ,wiadomo że antybiotyki niszczą florę ,ale są podawane też środki osłonowe wraz z kroplówkami, ale mimo to ja straciłem przez6 dni 5 kg masy brak apetytu i wstrętu do jedzenia .
Nie jestem lekarzemi nie wiem co mnie uleczyło tylko wiem co mi podawaano
https://stylzycia.polki.pl/choroby,koro ... hoQAvD_BwE
Nie jestem lekarzemi nie wiem co mnie uleczyło tylko wiem co mi podawaano
https://stylzycia.polki.pl/choroby,koro ... hoQAvD_BwE
- blispx
Rysiek lepiej ćmiki rzucaj razem ze mną a nie pierdolisz o wirusach w naszym wypadku to najmniejszy problem jest 

DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
-
To racja, tylko tak się zastanawiam z własnych obserwacji że większość chorych jakich spotykam w szpitalach albo rzuciła palenie kilka lat temu lub nigdy nie paliła, czyżby przypadek?
Jest to narkotyk z którego nasze państwo czerpie korzyści,chcesz ich pozbawić funduszy,za co będą nas leczyć,był kiedyś taki pomysł aby palący płacili większą składkę ale nie przeszedł.
- blispx
szpitale i państwo jest mi całkowicie obojętne , czuje po sobie jak pale i nie palę, czytałem że te zamienniki to też jest chujnia także czas rzucać, na razie wpiepszam przeterminowany Recigar po którym się srać chce , dzisiaj nie zapaliłem ani 1, ale reasumując ja mam gorzej przejebane bo przy nerwicy to czasami palisz jeden za drugim
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- amrowek
A tak wracając do meritum tematu to... covid jeszcze obowiązuje, wszak to już jakaś pośrednia choroba , a nie ...
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!