Nawet fajnie się to ogląda , A no i niektórzy aktorzy ... nie udało mi się ich rozpoznać

Długo nie bedziesz bo juz planowany jest nowy serial, który będzie kontynuacją losów Beth i Rip'a.
Bardzo dobra gra aktorska i reżyseria
To prawda niestety.
Strasznie głupi ten film ale ogląda się super
Im się człowiek szybciej przestawi na jego "głupotę" tym ma wiekszą frajdę z oglądania
Uwielbiam te dwa durne filmy
Dobra wiadompść o Bethmartin.h pisze: ↑28 gru 2024, 22:29Długo nie bedziesz bo juz planowany jest nowy serial, który będzie kontynuacją losów Beth i Rip'a.
Swoją drogą Taylor Sheridan wyrósł na człowieka, który czego dotknie zamienia w złoto, a obecna oferta Sky Showtime wychodzi u mnie na prowadzenie. Cała seria o Yellowstone, z wszystkimi pobocznymi serialami, do tego Tulsa King, Lioness, Landman. Czlowiek jest niesamowity![]()
Dzień Szakala też na Sky.
Akcja toczy się w 1945 roku, "Sisu" opowiada historię byłego żołnierza, który odkrył złoto na pustkowiach Finlandii. W drodze do miasta spotyka brutalnych nazistów, którzy odkrywają jego skarb. Żołnierz aby obronić łup musi stawić czoła nawet jeśli oznacza to zabicie wszystkich nazistów.
aha, widziałem Dominiku, dziękuję. Myślałem, że jakiś serial opisujecie hihi.domibobi pisze: ↑04 sty 2025, 10:34Akcja toczy się w 1945 roku, "Sisu" opowiada historię byłego żołnierza, który odkrył złoto na pustkowiach Finlandii. W drodze do miasta spotyka brutalnych nazistów, którzy odkrywają jego skarb. Żołnierz aby obronić łup musi stawić czoła nawet jeśli oznacza to zabicie wszystkich nazistów.
Świetny news