A jakie igły pasują do tej wkładki i gdzie mogę takich szukać ? Czy w Polsce są do dostania czy tylko do ściągnięcia z zagranicy ?

(nacisk ustawiony raczej prawidłowo, na wagę 1,7g).
 (nacisk ustawiony raczej prawidłowo, na wagę 1,7g). jak nie DL-103R to w którą stronę pójść ? Budżet podobny lub mniejszy, nie mam upodobania ponieważ nie mam żadnego porównania co do grania konkretnych modeli. Ramie S wymienne które mam razem z headshellem waży ok 36g (waga headshella to 7,5g).
 jak nie DL-103R to w którą stronę pójść ? Budżet podobny lub mniejszy, nie mam upodobania ponieważ nie mam żadnego porównania co do grania konkretnych modeli. Ramie S wymienne które mam razem z headshellem waży ok 36g (waga headshella to 7,5g). 

W Polsce jest ogólnie bieda co do zamienników igieł.
Bezsens. Cokolwiek powyżej igły E to przepalanie kasy w tym wydaniu.
Za droga względem tego co oferuje.

oczywiście nie posiadam takiego ciężarka ale na próbę mogę zamontować ramię S z koszykiem i go obciążyć czymś aby uzyskać zbliżoną masę do cięższego koszyka i wkładki i sprawdzić czy uda się wyważyć  (zanim dokonam zakupu) ?
 oczywiście nie posiadam takiego ciężarka ale na próbę mogę zamontować ramię S z koszykiem i go obciążyć czymś aby uzyskać zbliżoną masę do cięższego koszyka i wkładki i sprawdzić czy uda się wyważyć  (zanim dokonam zakupu) ?  .
. Jaka różnica w stylu grania będzie między nimi a np DL103 / DL103R ?
 Jaka różnica w stylu grania będzie między nimi a np DL103 / DL103R ?
A to ciekawe