SONY PS X 65

Dyskusje techniczne dotyczące gramofonów marki Sony
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Re: SONY PS X 65

Post autor: darkman »

A no to 650 to zmienia postać rzeczy, warte zawieszenia oka w takim razie obiektywnie. No bo to już moa pomyśleć o serwisie sensownie pod siebie.

Um.. musi to był gość z Bangladeshu pracujący na Mexico Platze :) stąd akcent wschodni, a Ty Józku od razu, że od Ruskich nie kupujesz. Gdybyś napisał, że jak Ruska to nie masz erekcji, to bym zrozumiał bo mam to samo od zawsze. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Jozi
Gramofon: Sony PS-X60

Re: SONY PS X 65

Post autor: Jozi »

darkman pisze:
09 gru 2024, 14:31
A no to 650 to zmienia postać rzeczy, warte zawieszenia oka w takim razie obiektywnie. No bo to już moa pomyśleć o serwisie sensownie pod siebie.

Um.. musi to był gość z Bangladeshu pracujący na Mexico Platze :) stąd akcent wschodni, a Ty Józku od razu, że od Ruskich nie kupujesz. Gdybyś napisał, że jak Ruska to nie masz erekcji, to bym zrozumiał bo mam to samo od zawsze. :mrgreen:
No było 650 dlatego była przyzwoita cena, to tak jak swojego pechnicsa kupiłem za 170 ojro.
To było na złotówki 2800zł i z czasem jakiś serwis by mu zrobił, ale teraz to po herbacie bo 800 to już prawie 3500 się robi :D :D :D .
Masz rację to jakiś "podpalany" jak go mój kuzyn określił.
Będzie art decor dalej w łaskach :dance: :dance: :dance: .
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
ODPOWIEDZ