Zdarta Płyta pisze: ↑24 lut 2024, 00:21się wtedy obkupiłem łącznie z tytułami nie do końca mnie intersującymi.

Michał mam, nie wiem skąd? Pewnie Dragant mi kupił jakoś w pakiecie przed paroma laty

Zdarta Płyta pisze: ↑24 lut 2024, 00:21się wtedy obkupiłem łącznie z tytułami nie do końca mnie intersującymi.
Michał mam, nie wiem skąd? Pewnie Dragant mi kupił jakoś w pakiecie przed paroma laty
Ze mną reggae nie pohandlujesz
dupska nie urywa bo ceny mało biedronkowe i pozycje już na półce. pewnie jakieś odrzuty z poprzednich promekPeter007 pisze: ↑06 gru 2024, 19:41Idą święta to i prezenty w biedrze![]()
https://www.biedronka.pl/pl/plyty-winylowe-09-12
Dzięki Peter, bez Twojego info nie zapuściłbym się w ogóle w ten biedronkowy burdel
Maćku jak to? Nie wziąłeś Doda Aquaria..? Proszę mi się nie kłaniać na ulicykinky pisze: ↑09 gru 2024, 17:25No to se kupiłem
Norah z Blue Note za ten pieniądz to nie wypadało nie brać.
Cena jak np. w Winylowni, ale tam brak na stanie i zawsze to oszczędność na przesyłce
z biedry.jpg
Dzięki Peter, bez Twojego info nie zapuściłbym się w ogóle w ten biedronkowy burdel
U mnie były chyba wszystkie tytuły, ale pojedyncze egzemplarze.
To i tak wówczas nie osiągną ceny dawniejszej z okresu pierwszych dostaw, kiedyś: 49,90.