jaki ja byłem zdegustowany pierwszą audycją Bisiora... no ale Darek uspokajał, że to w porządku gość, że się na pewno naprawi... no i w następnej audycji Bisior złożył samokrytykę i odłożył manierę stacji komercyjnych (3 minuty muzyki, 3 minuty pierniczenia głupot) na bok, i teraz po Panu Marku i Danielu mój ulubiony...
a wczorajsza licytacja po raz kolejny wzruszyła... ta dziewczynka, co przez cały rok złotówki z kieszonkowego nie wydała żeby mieć na kawę z dr. Rożkiem... i ten gość, co jej drugie tyle dorzucił, żeby miała szansę to marzenie spełnić... no super...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
No niestety. Z cytowanych źródeł wynika nie tylko spadek przychodów ze sponsoringu, ale też z bazy patronów.
A z drugiej strony - rozmach i bizancjum kosztuje...
Oczywiście miło się słucha (i czasami ogląda), ale zanotowana strata z działalności na prawie milion - mocno niepokoi.
Zmiany są nieuniknione.
każdy, kto słucha znam osoby, które zostały patronami cztery lata temu za 10 zł... to ile to jest realnie dziś po uwzględnieniu inflacji? jak patrzę na deklarowane przychody - ok. 5,8 mln zł za pół roku z abonamentu i ca 50 tys. patronów - to wychodzi mi, że średnio płacimy po niecałe 20 zł. to mniej niż dwa browary, które pokazujemy w innym off-topic'owym wątku
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
W 357 już są reklamy. Podłącz się pod streaming przez publicznie dostępny adres http(s), a na wstępie usłyszysz już klasyczną reklamę.
Adres do streamingu bez reklam każdy patron ma swój indywidualny, generowany przez helpdesk 357.
Swoją drogą mają wtedy indywidualne śledzenie preferencji, ale - niech tam.