Kenwood i sony też są niczego sobie i nie są przewartościowane. Również bym się nad nimi zastanawiał, gdybym szukał amplitunera.

Dzięki, cenne info. I trafne - ktoś był szybszyTyrystor pisze:Za 200 zł to nic tylko brać i się cieszyć.
Ach ten czas...zoombie pisze:Dzięki, cenne info. I trafne - ktoś był szybszyTyrystor pisze:Za 200 zł to nic tylko brać i się cieszyć.
No właśnie podobnie myślałem, jeszcze zastanawiam się nad Marantzem, lecz jego zakup jednak za mocno nadweręża budżet.Tyrystor pisze:Ten SA-500 to dobry sprzęt i ma całkiem niezłą cenę. Można brać, pewnie będziesz zadowolony![]()
Kenwood i sony też są niczego sobie i nie są przewartościowane. Również bym się nad nimi zastanawiał, gdybym szukał amplitunera.
Na któreś z tych? Raczej nie.wesh pisze:zmiana na Amplituner- może być krokiem w tył?
Również ciekawa propozycja, ale nastawiłem się na Amplituner.threaz pisze:Zawsze można się jeszcze zastanowić nad Luxmanem http://allegro.pl/luxman-l-190-duo-b-ci ... 47088.html
a co do tego Sansui- zapytałem z czystej ciekawości.Tyrystor pisze:Threaz - dobry luxman nie jest zły (sam też mam wzmacniacz tej firmy i bardzo go sobie chwalę), ale za te pieniądze można już czasem kupić np. L-230, a to jest jeszcze lepszy model
Wesh - dobry sansui też nie jest zły, ale akurat tego bym nie polecił z czystym sumieniem. Nie za te pieniądze.
Winters, Ty to wiesz jak zmotywować człowieka!Winters pisze:Tyrystor dobrze mówi.
Weź Pan zrób ene due rike fake i wybierz Technicsa albo Kenwooda.