No nie da się tego odzobaczyć, zaciskam pasa, może zdążę;)
Jedyne co mi jeszcze spędza sen z powiek to, jak to bezpiecznie przesłać, trochę mam daleko do Tarnowa...
No nie da się tego odzobaczyć, zaciskam pasa, może zdążę;)
Zadzwoń do Przemka, jest chyba podany telefon, może on co zorganizuje.
Wczoraj rozmawiałem z Panem przez telefon. Ogólne wrażenie raczej średnie. Pan jest handlarzem sprzętu, który przywozi z Niemiec i mówi to wprost, przynajmniej nie robi sztucznej otoczki. Sprzętu nie serwisuje, jedynie sprawdza czy działa bo "Panie kto za to zapłaci, ja na tym muszę jeszcze zarobić". Nie oceniam produktu, bo go nie widziałem, możliwe, że jest super. Brałem go pod uwagę, ale po rozmowie raczej odpuszczam. Tymbardziej, że był taki sam model z wkładką chyba 200zl droższy, niestety się sprzedał.Jozi pisze: ↑11 lis 2024, 20:02Popatrz jaki ładny soniak.
Ja kupiłem u tego Gościa i mam do niego zaufanie.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/gramo ... -psx60-if7
To jego ojciec ogarnia sprzęty, na zasadzie że sprawdza czy działa , w moim była ustawiona wkładka winda była świeżo posmarowana.
Masz na giełdzie u Łukasza duala 721 z wkładką shure III po pełnym serwisie za 2500złgekon pisze: ↑19 lis 2024, 13:29Wczoraj rozmawiałem z Panem przez telefon. Ogólne wrażenie raczej średnie. Pan jest handlarzem sprzętu, który przywozi z Niemiec i mówi to wprost, przynajmniej nie robi sztucznej otoczki. Sprzętu nie serwisuje, jedynie sprawdza czy działa bo "Panie kto za to zapłaci, ja na tym muszę jeszcze zarobić". Nie oceniam produktu, bo go nie widziałem, możliwe, że jest super. Brałem go pod uwagę, ale po rozmowie raczej odpuszczam. Tymbardziej, że był taki sam model z wkładką chyba 200zl droższy, niestety się sprzedał.Jozi pisze: ↑11 lis 2024, 20:02Popatrz jaki ładny soniak.
Ja kupiłem u tego Gościa i mam do niego zaufanie.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/gramo ... -psx60-if7
To ja rozmawiałem z ojcem właśnie. Jak mówiłem nie widziałem gramofonu, mówię tylko o odczuciach po rozmowie.
No to już nie wiem, mówię co było z moim, może myślał o pełnym serwisie i dlatego się tak "bronił"
Nie dziwię się
Mój lata już drugi rok tylko miałem z obrotami problem ( przy pomocy kolegów problem rozwiązałem) no i windę musiałem smarować bo skrewiłem oliwką opadanie, ale to też do ogarnięcia samemu i przy pomocy kolegów.
Tak bez żądnych podtekstów.Pemek76 pisze: ↑11 lis 2024, 16:51A tak zapytam (bez żadnych podtekstów!): koledzy bez wątpienia jesteście mega fachowcami w temacie, ale po czym jesteście w stanie ocenić, że to są "świetne maszyny" i "sensowne pozycje"? Co do modeli, to pewnie wiecie, że X to zdecydowanie udany model, ale Y to generalnie nie jest szczytowe osiągnięcie producenta. Po samej treści ogłoszenia? Hmm, Internet przyjmie wszystko, choć Wasze doświadczenie prawdopodobnie zapewnia już wysoki poziom filtrowania. No i może być też tak, że znacie sprzedającego i wiecie, że to osoba w 100% godna zaufania.
Podsumowując: jak odróżniacie ziarna od plew?