albo w rzeszy 5400 członków własnego podkasta na fejskbiku
Przez ponad miesiąc była złożona na fejsbuku propozycja dla pana, Pawelgrab, wystarczyło napisać, nie odpowiedział pan mimo że pan tam zagląda.
Moja propozycja jest nadal aktualna wystarczy napisać.
Gwoli ścisłości członków jest już 5.5 tys. Nie udało się z różnymi forami, ale z fejsbukiem jak najbardziej, co za cudowna platforma do darmowej reklamy, lokowanie produktów i tym podobnych działań.
ps: a talerze rzeczywście kręcą się krzywo w nowych gramofonach firmy Technics, przynamniej w modelu GR.
Wsparcie firmy Technics Polska, no moje zapytanie, czy producent jest w stanie zagwrantować, że zakupiony nowy talerz wraz z nowym silnikiem i łożyskiem będzie kręcił się na tym łożysku prosto, otrzymałem odpowieedź, firma Techncis nie jest w stanie tego zagwarantować. Służę całą korespondencją z strona Technics Polska.
Wobec tak posatwione sprawy, nowego talerza, wraz z silnikiem i łożyskiem nie kupiłem.
Gramofon sprzedałem.
Przyglądałem się kiedyś modelowi 1200MK7, kurczę oni ten model dociążyli kawałkiem grubej blachy w obudowie, coby za lekki nie był

Na zawisach też przycieili koszty, - bo ich nie ma - na niektórych elementach również, robiąc je z plastiku zamiast z metalu.
Z montażem innego ramienia jest problem, bo obudowa od dołu jest zabudowna, trzeba by dziurę ciąć

Taka to konstrukcja jest, dupowata

Ale jakby talerz w modelu 1200 GR2 kręcił się prosto, to bym chętnie kupił. Dlatego zapytałem o ten mdoel.