Również ja otrzymałem dziś zamówiony bloczek. Prezentuje się bardzo estetycznie i elegancko, mając na uwadze pokrowiec, w którym jest umieszczony. Pobawię się jutro, teraz już światło przygaszone.
Lista okazała się dość długa ale mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Jeżeli jednak coś nie zagrało to bardzo przepraszam i proszę o kontakt z przypomnieniem, uwagami, reklamacją ....... Mam nadziej, że bloczek jest przydatny i spełnia swoją rolę.
Teraz wraz z Peliksem pracujemy nad uniwersalnym, wygodnym szablonem do kalibracji wkładki
Na okrągłej płycie można nanieść sporo krzywych, dla różnej długości i różnego typu ramion Tak podpowiem tylko A robiąc dodatkowe otwory prowadzące, dla każdego ramienia można ustawić dodatkowe ramię ustawiające szablon pod właściwym kątem, ramię łączące szpindel z punktem obrotu ramienia.
Ciekawy jestem Waszego projektu i zapiszę się w kolejkę
taka płyta byłaby jak ser szwajcarski albo jeszcze gorzej. Będzie to zapewne okrągła płyta ale z dodatkami. Być może coś bliżej Feickert'a ale jeszcze sprawa otwarta. Dzięki Marek za podpowiedź
Bardzo zacny pomysł z szablonem do kalibracji... Jestem ciekaw ostatecznego efektu i funkcjonalności Brawo Panowie , tak trzymać ...
Dawid Szydełko
Cyt. "Kto walczy z potworami, Ten niechaj baczy, by sam przytem nie stał się potworem. Gdy zaś długo spoglądasz w bezdeń, spogląda bezdeń także w Ciebie." - F. Nietzsche
Trzymam kciuki za projekt szablonu i jak coś, to też jestem chętny
Sony PS-LX1/ATN95E + Denon DRA 700AE -> Yamaha NS-7900
Sony PS-X40/Excel QD700 CII + Kenwood KA 3060R + Philips CD 615 -> Heco P4302
Yamaha RX-E600 -> Heco SM 635
Bez przydziału: Fonica CDF003, Heco P 2001,Philips FA 741/Philips FT 741.