by Japan Micro Seiki produkowany dla firmy wysyłkowej Quelle w Niemczech (1980 )
na początek wyciąg z historii firmy Micro Seiki
Projektowali i produkowali wszystkie modele dla Luxmana. Dostarczali modeli podstawowych renomowanym firmom hi-fi, takim jak ADC, Denon, Sharp, Toshiba, Hitachi, Sanyo, Sansui, Kenwood, Telefunken, Saba czy Scott. Zaopatrywali także firmy wysyłkowe Quelle, Neckermann…
Ciekawy model bliźniaczy to Pioneer PL 530, śliczny w drewnie… warto go też zobaczyć
Ale tu już był rok 1980 po Star Wars i trendem jest czarny kolor i szczotkowany metal, zatem kolor obudowy wszystkich modeli z tego roku jest czarny lub szary.
Stan techniczny bardzo dobry ++, nie naprawiany, nie bity , pokrywa orginał przydymiona lekko – (taka wersja pokrywy z za dopłatą chyba była

Grmofon po serwisie, układ przesmarowany, nowy smar w windzie, schodzi nawet za wolno trochę, nowe kabelki i uziemianie – przeserwisowany przez światowego fana gramofonów, piwa, i nie tylko…
Full automat z funkcją repeate.
Dam 3 miesiące gwarancji.
Wystawie najpierw na forum - polem będzie na OLx
Cena z wkładką podstawową AT i koszykiem alu by CEC to 1100 pln
Mam też nową wkładkę STANTON 500 V3 z nową igła i koszykiem z epoki za 1200 pln dla młodych djdżejów
Mam też inne wkładki – pytać nie zaszkodzi.
Gratisy, tylko do wersji forum to: prosty zaciski do mycia płyty i 10 płyt winylowych. Niespodzianka.
Zapraszam do posłuchania, mogę dostarczyć tak do 100km w okolicach Górnego Śląska.
Nie wysyłam bo nie umiem i nie mam kartonu.