Darku nie gniewaj się, się ale nie wiesz o czym piszesz. Ja już się boję tej odpowiedzi BMS'a a co dopiero TY. Jeśli w ogóle będzie. Pozdrawiam

W tej chwili Śródmieście to 25 000 za metr, a bywa lepiej

Darku nie gniewaj się, się ale nie wiesz o czym piszesz. Ja już się boję tej odpowiedzi BMS'a a co dopiero TY. Jeśli w ogóle będzie. Pozdrawiam
"Po Moim trupie" był preorder na LP do 12.07.2024.darkman pisze: ↑31 sie 2024, 18:30Następny w kolejce jest "Po moim trupie" Kazik and Kwartet Proforma. Przy czym to nowy album 2024, więc nie wznowienie. A faktycznie fajnie by było kontynuować serię KNŻ na wznowieniach.
Pmt - i ukazuje się 30 września, już jest preorder na CD, bo w pierwszym rzucie ma być CD, czy będzie LP w tech chwili nie wiem, informacja którą otrzymałem nie podaje tej informacji, ale może ktoś wie?
Poprzedni z tej serii z Kwartetem to była Hedora w 2017.
"Po moim trupie" to na pewno biorę i mam nadzieję, że normalnie czarne winyle będą, a nie te komercyjne wydumki.
BTW jeśli ktoś ma aktualniejsze info to proszę o korektę, bo może już wiadomo coś o LP ??
Darku ja nie strzelam w konkretną osobę z tego forum, nawet nie myślałem o BMS.
No już pchają na allegro, 289 LP, CD 74, dostawa LP za 30 dni.
Niestety, PD bardziej przyciąga oko więc jak robią limitki to głównie takie. Większość małych czy niszowych wydawnictw tak robi i nawet nie daje opcji na "czarnucha".
Słyszałem tragicznie brzmiące PD, w kolekcji mam zaś około 5 i dźwięk jest bdb. Z tym, że to jest muzyka hardcore/punk/metal, taka której surface noise i brak subtelnych detali nie jest straszny.
Możliwe, że ich polityka była taka (jak do tej pory) - tłoczymy tylko tyle ile zamówią fani.
No i właśnie robią. Chyba widzą , w jakich cenach są płyty na alegroszach. I te płyty znikają, więc czemu nie dotłoczyć?