Panowie bardzo dziękuję, wygląda na cenny egzemplarz, czyli najbliżsi postarali się z prezentem Postaram się też ogarnąć apkę do kompresji fotek i wtedy wyślę wszystko co zdołam sfotografować. Jeszcze raz bardzo dziękuję Wam wszystkim
no to nie masz 2giego wydania ale 5te, zmyliłeś mnie tym Gramophone, gdybyś miał takie jak w załączniku czyli "The Gramophone Co. Ltd. All rights of the manufacturer and of the owner of the recorded work reserved" to o wiele większe szczęście a tak bieda
Załączniki
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Taż pytałem czy na lewo łot dziurki.. nowego otworu, czy na górze w półokręgu - jak EMI w półokr., to nie może być drugie, aczkolwiek mam 3x drugie i jedno "na górze nie ma nic" - żadnych napisów.
BTW The Gramophone "zwykłe" wedle nowotworu (spindle hole) to ma nawet hindus - wydanie indyjskie, bo sprawdziłem z ciekawości .. ten zacny egz kolekcjonerski
ALE fakt - potwierdzam to co Blis napisał: Przeca wszystkiego w necie nie ma, bo i być nie może"
I to koledzy jest bdb motto dla tego wątku. Na ślepo nie można ufać discogsowi czy nawet
Archives. Wszędzie są jakieś luki do uzupełnienia i o to chodzi w tej zabawie.
no to nie masz 2giego wydania ale 5te, zmyliłeś mnie tym Gramophone, gdybyś miał takie jak w załączniku czyli "The Gramophone Co. Ltd. All rights of the manufacturer and of the owner of the recorded work reserved" to o wiele większe szczęście a tak bieda
To i też dobrze, ale szczerze mówiąc chylę czoła blispx,darkman, bo tu trzeba się już naprawdę zawodowo znać-szacunek. A tak btw, to który rok tłoczenia?
Nie mam takiego podium że "trzy najlepiej grające" czy coś. Z tych co mam, to lubię wydania kwadro, bo lubię kwadro ;] Ale nie dlatego, że to jakoś dobrze czy lepiej gra.
Revox B 150, Revox B 260, Revox B 226, Marantz CD 74, Philips CD303, Miida M 6000 P + AT 20SLa, Radmor LS10
To i też dobrze, ale szczerze mówiąc chylę czoła blispx,darkman, bo tu trzeba się już naprawdę zawodowo znać-szacunek. A tak btw, to który rok tłoczenia?