Cześć,
Akurat z ciężkimi brzmieniami ciężko mi się rozstawać, ale nie wykluczam, że coś jeszcze spadnie z półki.
Napisz na priv co konkretnie Cię interesuje. Może w ten sposób będzie mi łatwiej dokonać wyboru.
Cześć,
Biere
Jak już jesteśmy przy Chrisie ale Rea to może poszukasz czy masz tę płytę co mi Wojtek podkupił czyt. był pierwszy.
Biere! Dzięki
Nie,nie tego Chrisa mam. Może Wojtek podpowie o,którego mi chodzi bo go ma. Ja niestety nie pamiętam tytułucadd pisze: ↑12 sie 2024, 14:41Zapewne chodzi Ci Shamrock Diaries - Chrisa Rea. Mój discogs podpowiada mi, że gdzieś mam jeszcze 1 egzemplarz, ale znaleźć ni chu-chu nie mogę. Jestem na etapie porządkowania / selekcjonowania / układania kolekcji i lekki rozgardiasz się w salonie zrobił. Cierpliwości... jak tylko się pojawi w zasięgu mojego wzroku, to na pewno dam znać.
Tymczasem za chwilę wrzucę z pre-rezerwacją dla Ciebie - Wojtek, 2 inne LP Chrisa + wspomnianą Sagę - Behaviour.
Biere!
Poproszę
Odłożone. W przyszłym tygodniu planuję wrzucić co nie co i w następny weekend możemy finalizować wysyłki.
Biere!cadd pisze: ↑18 cze 2024, 13:49403. LOU REED / THE BEST OF LOU REED / PL 12001 GER (RCA) / 1976 / EX- / EX- / 55 zł
407. SAM COOKE / THE MAN AND HIS MUSIC / PL87127 (2LP) EU (RCA) / 1986 / EX+,EX+ / EX / 40 zł