Serwis do Sony PS-X6
- Paweł W
- Gramofon: SONY PS-X6
Serwis do Sony PS-X6
Witam.
Prośba do kolegów o pomoc w znalezieniu dobrego serwisu do Sony PS-X6. Wiem, że w necie jest dużo, ale chodzi o sprawdzony, rzetelny itp. Warszawa lub okolice. Skłaniam się do Grubejnuty lub Iviter to dobry strzał?
Prośba do kolegów o pomoc w znalezieniu dobrego serwisu do Sony PS-X6. Wiem, że w necie jest dużo, ale chodzi o sprawdzony, rzetelny itp. Warszawa lub okolice. Skłaniam się do Grubejnuty lub Iviter to dobry strzał?
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Serwis do Sony
Co masz do zrobienia? Poszukaj też swojego problemu tu na subforum Sony, właśnie-pewnie chłopaki to przerabiali i "sam se zrobisz".
Nie mam dobrego zdania o tych serwisach, nie wdając się w szczegóły. Szukaj kogoś indywidualnie raczej - serwisant audio, np u nas kol. @Ukaniu itd..goście od Sony, a w Wwie jest ktoś od Technicsów zaje się Łomianki, ale i Sony pewnie zrobi.
Nie mam dobrego zdania o tych serwisach, nie wdając się w szczegóły. Szukaj kogoś indywidualnie raczej - serwisant audio, np u nas kol. @Ukaniu itd..goście od Sony, a w Wwie jest ktoś od Technicsów zaje się Łomianki, ale i Sony pewnie zrobi.
- BRob
- Gramofon: SL 1710
Cześć.
Spróbuj tu:
viewtopic.php?p=415174#p415174
Co prawda to nie Warszawa, ale można powiedzieć, że okolica.
No i nie wiem jak z terminami bo jak widać Łukasz nie próżnuje.
Edit.
No Darek jest zawsze szybszy.
Spróbuj tu:
viewtopic.php?p=415174#p415174
Co prawda to nie Warszawa, ale można powiedzieć, że okolica.

No i nie wiem jak z terminami bo jak widać Łukasz nie próżnuje.
Edit.
No Darek jest zawsze szybszy.
- Paweł W
Dzięki za info. Okolice Żyrardowa są ok. Jaki problem? Coś pukało mechanicznie przy wchodzeniu na obroty, teraz przestało chodzić wogóle… Pozatym przy automacie nie trafiało w początek płyty(regulacja nic nie dawała). Szkoda mi sprzętu bo fajnie grał i dobrze go uzbroiłem (wkładki). Jest zapasowy gramiak ale tego nie odpuszczę.
- Paweł W
- Ukaniu
- Kontakt:
Re: Serwis do Sony PS-X6
Trafił do mnie, dziękuję Kolegom za polecenie
Wszedł do kolejki, musi chwilę poczekać. Teraz mam sezon na Sony, nie wiem z czego to wynika ale goście, klienci i kurierzy zwykle są w jednym momencie, to samo tyczy się sprzętów. Jak Sony to Sony
.

Serwis i projektowanie elektroniki, także audio http://www.ldl-elektronika.pl
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pff, też mi wielka tajemnica wiary. Psujące się gramki i tyle

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Grabisz sobie. Jak z Darem najedziemy Ci na chatę to zobaczysz

[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
- Ukaniu
- Kontakt:
Wpadnijcie do mnie jak po dwóch dniówkach przecieram szmatką X65 i chyba mogę powiedzieć, że działa bez jakiejkolwiek czkawki. Strzelimy ją szampanem jak o burtę okrętu

Serwis i projektowanie elektroniki, także audio http://www.ldl-elektronika.pl
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Łukasz ja bardziej do Wojtka piję, bo TY je uzdrawiasz a Wojtkowi cos się sony nie podoba

Gdzieś by trzeba zlot zrobić i wylać wszystkie żale przy gorzale

Ostatnio na motocyklowym byłem:
https://hotelchancza.pl/
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
- Paweł W
Sony przyciąga Sony, proste. Nie ma co się doszukiwać awaryjności tej marki. Często ten sprzęt ma więcej lat niż właściciel.
Swoją drogą jestem ciekawy co się zepsuło i jakie warianty serwisowania prześle kolega Łukasz.