No to takie było, ale płyta lipa. No i nic z tym już nie zrobię, bo opakowanie otwarte. Lipa trochę, bo płyta tania nie była :/
Robert
No to takie było, ale płyta lipa. No i nic z tym już nie zrobię, bo opakowanie otwarte. Lipa trochę, bo płyta tania nie była :/
Oczywiście, jednak rysa, którą słychać na płycie tak dobrego wydawnictwa za, jak dla mnie, niemałe pieniądze, to trochę nie do przełknięcia. Pisałem do MFSL i kazali reklamować i że jak mi sprzedawca zwróci kasę, to mi wyślą egzemplarz od siebie. Wolałbym jednak wymianę płyty
No właśnie widziałem. Mają rozpocząć sprzedaż w połowie września. I teraz nie wiem czy opróżniać moją skrzynkę w US czy czekać
Reklamacja uznana. Nowy egzemplarz jest już u mnieCharwel pisze: ↑08 sie 2024, 16:45Oczywiście, jednak rysa, którą słychać na płycie tak dobrego wydawnictwa za, jak dla mnie, niemałe pieniądze, to trochę nie do przełknięcia. Pisałem do MFSL i kazali reklamować i że jak mi sprzedawca zwróci kasę, to mi wyślą egzemplarz od siebie. Wolałbym jednak wymianę płytyCo ciekawe, Pani, która odpisała na moją reklamację zapytała, czy myłem płytę, bo noże by to pomogło. Zastanawiam się czy chcieli zrobić unik przed reklamacją czy faktycznie myślała, że zmyje te rysę
Robert