Płyta zawiera efekty dźwiękowe występujące podczas burzy z ulewą, no i jazda koleją parową.
Bardzo to wszystko naturalne i super efekty stereo.
Taka ciekawostka

Ciekawe. Okladka podobna do Love Over Gold.
To moim zdaniem bdb kierunek, też ćwiczę, choć mam niewiele. Całość to może się nie nastawiam, bo za dużo bym miał dubli ale zasadniczo to czego nie mam w oryginale pierwszego lub b.wczesnego wydania i na Japońcu, to zdecydowanie MoFi i to przed wszystkimi pozostałymi.daru0105 pisze: ↑25 lip 2024, 07:17Miles Davis – Sorcerer
https://www.discogs.com/release/6323077 ... s-Sorcerer
Pomalutku zbieram twórczość Milesa wydaną przez Mofi![]()
Nie , nie wydano.
Ja nie mam problemu z dublami, bo zbieram Milesa gdzieś od 4 lat i zazwyczaj biorę albo Mofi, albo AP. Mam też sztukę Japan - dobre granie, więc nie biorę tego od Mofi, od Crafta i świetne Sketches Record Store Daydarkman pisze: ↑25 lip 2024, 07:45To moim zdaniem bdb kierunek, też ćwiczę, choć mam niewiele. Całość to może się nie nastawiam, bo za dużo bym miał dubli ale zasadniczo to czego nie mam w oryginale pierwszego lub b.wczesnego wydania i na Japońcu, to zdecydowanie MoFi i to przed wszystkimi pozostałymi.daru0105 pisze: ↑25 lip 2024, 07:17Miles Davis – Sorcerer
https://www.discogs.com/release/6323077 ... s-Sorcerer
Pomalutku zbieram twórczość Milesa wydaną przez Mofi![]()
Myślę, że to najlepszy wybór pod względem estetyki, jakości i jak dla mnie realizacji również.
Sorcerera akurat już mam org i Jap, więc odpuściłem, ale innych parę = tak!
I to wszystko Daru, żeby Ci udowodnić, że nie jestem przeciw tym szybszym obrotom ( umówmy się, że to będzie główny powód bo to fajnie mieć inspirację), zwykle sobie dworowałem.. a że to inne okładki, to byłem akurat śmiertelnie poważny.
![]()
Swoją drogą mam problem z Bitches, bo już trochę tegoż mam i dodatkowo Complete co załatwia sprawę całkiem. No ale never say never.
Pomału i do przodu![]()
Swoją drogą czy na MoFi wydano Miles in Tokyo? Cracker??
To takie luźne worki z dziurami i perforacją na górze.