Niestety to piękne miasto jest stolicą wszelkiej maści złodziei i handlarzy narkotyków.
Obcinanie torebek brzytwą, wyciąganie telefonu z kieszeni, namolna sprzedaż cracku....czego ja tam nie doświadczyłem.
Szczególnie na Ramblas i w nocy w Port Olympic.
Niestety to piękne miasto jest stolicą wszelkiej maści złodziei i handlarzy narkotyków.
Obcinanie torebek brzytwą, wyciąganie telefonu z kieszeni, namolna sprzedaż cracku....czego ja tam nie doświadczyłem.
Szczególnie na Ramblas i w nocy w Port Olympic.
Przy Sagrada Família
Thorens TD160B MkII, Jelco 750D, Ortofon Jubilee, AT-OC9ML/II, Gold Note PH-10 + PSU-10,Burmester 870, Mark Levinson No 27.5 ,Loudspeakers Manufacturer
Piszę tu o sytuacji z olx.
Dostałem powiadomienie na telefonie że przedmiot który wystawiłem a okx został sprzedany. Jednak zamiast potwierdzenia sprzedaży dostałem kod QR, i komunikat o zmianie systemu sprzedaży. Odrazu potraktowałbym to jako oszustwo. Jednak, ostatnie maile ze zmianą systemu oceniania i dwoma aktualizacjami w miesiącu, pomyślałem że rzeczywiście mogły pojawić się takie zmiany. Zaryzykowalem i próbowałem się zalogować do banku gdzie praktycznie mam zerowe obroty, rzadko korzystam z konta. Próba logowania okazja się nie udana, i po 5 minutach dostałem telefon 22 815 13 32, pan z olx mówił że system sprzedażowy jest jeszcze nie doskonały i mogą się pojawić problemy z logowaniem do banku. Wychodzi na to że to oszustwo, bo skąd Pan z olx wiedział że próbowałem się zalogować.
Wiem , nieco sie podpiąłem pod temat i sorry. Płacone Paypalem i podejrzana jest jego weryfikacja ale oni sami równiez problemu w transakcji nie widzą i odsyłaja do Discogs a ci odwrotnie czyli błędne koło