Witam wszystkich !
- Darkshine
Witam wszystkich !
Jestem Artur, mieszkam w Szczecinie. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Technicsa sl-q202. Interesuje się kolarstwem szosowym i uwielbiam podróżować. Kiedyś tak ze 25 lat temu miałem wieżę z adapterem, ale po zakupie odtwarzacza cd płyty poszły w kąt. Teraz nadeszła zmiana i powracam do winyli.
Generalnie od 14 lat słucham metalu najwięcej doom, thrash, death i black metal.Ulubione kapele to Megadeth, Kreator, 1349, Satyricon, Death, Krisiun, Nile, My Dying Bride, Anathema itp. Choć ostatnio wychodzi coraz mniej ciekawych rzeczy więc zaczełem grzebać w muzyce z lat 60-tych The Beatles, Jeffersson Airplane, The Doors, The Kinks itd. Przyznam, że muza z tamtych lat była głównym powodem do nabycia gramofonu.
Pozdrawiam wszystkich.
Generalnie od 14 lat słucham metalu najwięcej doom, thrash, death i black metal.Ulubione kapele to Megadeth, Kreator, 1349, Satyricon, Death, Krisiun, Nile, My Dying Bride, Anathema itp. Choć ostatnio wychodzi coraz mniej ciekawych rzeczy więc zaczełem grzebać w muzyce z lat 60-tych The Beatles, Jeffersson Airplane, The Doors, The Kinks itd. Przyznam, że muza z tamtych lat była głównym powodem do nabycia gramofonu.
Pozdrawiam wszystkich.
- kaZ
Witam wszystkich !
Cześć 

"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
- zoombie
- Darkshine
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Witam wszystkich !
Boże, nie tutajDarkshine pisze:Daj znać czego jeszcze warto posłuchać lub co sam cenisz z tych lat?

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Winters
Witam wszystkich !
No! Słusznie, słusznie.Darkshine pisze:Choć ostatnio wychodzi coraz mniej ciekawych rzeczy więc zaczełem grzebać w muzyce z lat 60-tych The Beatles, Jeffersson Airplane, The Doors, The Kinks itd.
Posłuchaj Moby Grape

DIOMEDES KATO
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Witam wszystkich !
Cześć 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT