No w tym linku do ST-120 masz pozostałe konstrukcje od nich, jednak trochę warto pogrzebać bo rózni oferenci , róznia się cenowo. mnie wtedy zależało głownie na trafo głosnikowych by były w oryginale i wtedy były po $92 szt. - sporo ale .. no cóz, podobno warto się przekonać
No w tym linku do ST-120 masz pozostałe konstrukcje od nich, jednak trochę warto pogrzebać bo rózni oferenci , róznia się cenowo. mnie wtedy zależało głownie na trafo głosnikowych bybyły w oryginale i wtedy były po $92 szt. - sporo ale .. no cóz, podobno warto się przekonać
A masz jeszcze inne namiary? Na przyklad na jakies SET na 2a3?
Marek (Misse) ma na 6a3 podpytaj go tyle że tanio nie będzie bo tam trafa takie same jak do 300b idą, z lampami (Svetlana?) pewnie ze 7 klocków
Dzieki. Sporo,ja ostatnio sciagnalem z Chin klon Audio Nota na 300b, trafa super (amorficzne, lepsze niz w oryginale) i sporo taniej niz to co piszesz. Nawet lampy w komplecie byly.
ja liczę to tak: koszt wymiany wszystkiego u Chińczyka to ekwiwalent tych 7kpln , taniej i owszem ale za wiele trzeba tam powymieniać , choćby kondy filtrujące piechotą nie chodzą , lampy to już inna inszość dobre to 2gie tyle co wzmacniacz..
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
oj chyba już kształtki mu się pokończyły na amorfiki, ale głowy nie dam.. trafa jeszcze chińskie ujdą ale kondów to ja tam nie kupię w życiu wszystko to tam odzysk jest
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
ja liczę to tak: koszt wymiany wszystkiego u Chińczyka to ekwiwalent tych 7kpln , taniej i owszem ale za wiele trzeba tam powymieniać , choćby kondy filtrujące piechotą nie chodzą , lampy to już inna inszość dobre to 2gie tyle co wzmacniacz..
Az tak to nie, kondy faktyczie wymienilem, ale niewiele wiecej. Lampy psvane, na dzien dobry moze byc. Jak kupisz kit ANK to tam tez trzeba wymieniac i lamp nie dostajesz docelowych.