Vinyle prosto z Sydney
-
Vinyle prosto z Sydney
Mamy do sprzedania mase winyli po przyzwoitej cenie. Wszystkie zakupione w Sydney , a raczej skupowane przez wiele lat od tamtejszych melomanów. Nowe, używane , wszystkie śmigają jak należy. Gatunkowo też różnorodnie, funk, jazz, rock , soul, sporo elektroniki , instrumentali, rapu i odrobine klasyki. Na razie tak w skrócie , piszcie jeśli jesteście zainteresowani. Najlepiej wysyłajcie liste płyt jakich poszukujecie. 

-
-
- Winters
Vinyle prosto z Sydney
Beatli australijskich jakichś może masz, albo Hendrixa innego?
Jakiś jazz z lat 60.?
Mógłbyś wrzucić jakieś przykładowe zdjęcia tych płyt.
Jakiś jazz z lat 60.?
Mógłbyś wrzucić jakieś przykładowe zdjęcia tych płyt.
DIOMEDES KATO
-
Vinyle prosto z Sydney
Pytałem ze względu na Twój nick i pewną nazwę sklepu z płytami w pl. Ale skoro kolekcja prywatna to sorki.
http://savethevinyl.pl/
http://savethevinyl.pl/
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Vinyle prosto z Sydney
Żeby było mniej głupio i bardziej poważnie, najlepiej będzie jeśli po prostu spiszesz to co masz.SaveTheV pisze:Najlepiej wysyłajcie liste płyt jakich poszukujecie.
Jeśli "nie chcę się" to... życzę powodzenia, ale gdzie indziej.
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=35&t=1545
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- vinylpiotrek
Vinyle prosto z Sydney
Myślę, że przy dużej ilości płyt, można by nawet przymknąć oko i niech by podał chociaż pełną listę wykonawców, a dopytywać o konkretne płyty.
Ale oczywiście, Wojtku, to twój kram.
Ale oczywiście, Wojtku, to twój kram.

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Vinyle prosto z Sydney
Ja tylko trzymam straż nad tym czego sami forumowicze sobie zażyczyli, czyli obecność i poszanowanie dla wspólnych zasad ofert sprzedaży, co w konsekwencji przerodziło się w powyższy regulamin.vinylpiotrek pisze:Ale oczywiście, Wojtku, to twój kram.
Chcecie "więcej luzu" co do ofert typu "mam coś, może ktoś chce za to coś zapłacić, pisać"? To spoko, regulamin można wywalić, mniej roboty dla mnie

Jednak nie sądzę by wielu stałych bywalców byłoby z tego tytułu zadowolonych.
Albo wymuszamy pewną kulturę sprzedaży, taką jakiej byśmy sobie życzyli, przy okazji edukując społeczeństwo, albo mamy to wszystko gdzieś i robimy sajgoński bazar

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Winters
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Vinyle prosto z Sydney
Jeśli liczysz na okazje to po prostu odezwij się do gościa na PW.Winters pisze:To ja popieram Piotrka.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Vinyle prosto z Sydney
Widzę,że punkt patrzenia na ten problem zależy od danej oferty i interesu poszczególnych forumowiczów
Gdyby to była kolekcja/oferta po "dziadku" lub znalezione na strychu to raczej nie było by takich dylematów,ale że jest to oferta rodem z kraju kangurów i można wyłapać coś ciekawego to podejście jest inne 

-
Re: Vinyle prosto z Sydney
Widzę, że sporo się działo od mojego ostatniego postu. Spokojnie
Wczoraj niestety nie miałam jak odpisać, teraz za to postaram się jakoś zadośćuczynić.
Pospisuję, to co mam NA CHWILĘ OBECNĄ a potem ewentualnie porobie zdjęcia płyt.

Pospisuję, to co mam NA CHWILĘ OBECNĄ a potem ewentualnie porobie zdjęcia płyt.
Swoją drogą... jestem kobietąWojtek pisze:Jeśli liczysz na okazje to po prostu odezwij się do gościa na PW.Winters pisze:To ja popieram Piotrka.

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Vinyle prosto z Sydney
A to jakiś stały import jest czy jak skoro stan ten się zmienia?SaveTheV pisze:Pospisuję, to co mam NA CHWILĘ OBECNĄ

Pardą.SaveTheV pisze:Swoją drogą... jestem kobietą
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Vinyle prosto z Sydney
Kolega pytał o Hendrixa, zatem... zaproponować mogę coś takiego:
Jimi Hendrix - Soundtrack Recordings From The Film - 1973 Double Album In Gatefold Sleeve, On The Mustard Reprise L ( LP)
Jimi Hendrix - The Concerts - 1982 double album in gatefold sleeve (CBS 88592) Matrix endings A1, B1, C1, D1 (LP)
Ponadto:
Art Garfunkel - Breakaway, With A Picture Inner Sleeve, Rare 1977 Portugal Pressing (86002) ( LP)
Beatles - 1962 - 1966, Double Album In A Front Laminated Gatefold Sleeve, With Lyric Inner Sleeves
Byrds - The Byrds Greatest Hits - Original 1967 Stereo Pressing On The Solid Orange Cbs Label ( LP)
Peggy Lee - Bewitching - Lee!, In A Front Laminated Flipback Sleeve (LP )
Olivia Newton-john - Olivia Newton-john, Original 1971 First Pressing (LP)
Yes - Classic, 1981 (k 50842) (LP)
Who -Who's Last, Double Album In A Gatefold Sleeve With Picture Inner Sleeves, 1984 ( LP)
Danny Joe Brown -Danny Joe Brown & The Band, 1981 ( LP)
Diana Ross - Greatest Hits, In A Front Laminated Gatefold Sleeve, 1971 ( LP)
Fairport Convention - Gladys' Leap, With Lyric Inner Sleeve ( LP)
Motley Crue- Theatre Of Pain, With Lyric/picture Inner Sleeve, With Merchandise Insert, Import Notch, 1985 (LP)
Killing Joke - Brighter Than A Thousand Suns, In Gatefold Sleeve With Lyric Inner, 1986 ( LP)
Stevie Wonder - Journey Through The Secret Life Of Plants ( LP)
Nat King Cole - Just One Of Those Things 1961 ( LP)
Nat King Cole - Nat King Cole Sings/george Shearing Plays, Features The Quintet & String Choir 1962 ( LP)
Nancy Wilson - How Glad I Am 1964 ( LP)
Aretha Franklin -Aretha In Paris 1968 ( LP)
Rainbow - On Stage 1977 (LP)
na bierząco będę pisać co mam, a tymczasem idę do garów
Jimi Hendrix - Soundtrack Recordings From The Film - 1973 Double Album In Gatefold Sleeve, On The Mustard Reprise L ( LP)
Jimi Hendrix - The Concerts - 1982 double album in gatefold sleeve (CBS 88592) Matrix endings A1, B1, C1, D1 (LP)
Ponadto:
Art Garfunkel - Breakaway, With A Picture Inner Sleeve, Rare 1977 Portugal Pressing (86002) ( LP)
Beatles - 1962 - 1966, Double Album In A Front Laminated Gatefold Sleeve, With Lyric Inner Sleeves
Byrds - The Byrds Greatest Hits - Original 1967 Stereo Pressing On The Solid Orange Cbs Label ( LP)
Peggy Lee - Bewitching - Lee!, In A Front Laminated Flipback Sleeve (LP )
Olivia Newton-john - Olivia Newton-john, Original 1971 First Pressing (LP)
Yes - Classic, 1981 (k 50842) (LP)
Who -Who's Last, Double Album In A Gatefold Sleeve With Picture Inner Sleeves, 1984 ( LP)
Danny Joe Brown -Danny Joe Brown & The Band, 1981 ( LP)
Diana Ross - Greatest Hits, In A Front Laminated Gatefold Sleeve, 1971 ( LP)
Fairport Convention - Gladys' Leap, With Lyric Inner Sleeve ( LP)
Motley Crue- Theatre Of Pain, With Lyric/picture Inner Sleeve, With Merchandise Insert, Import Notch, 1985 (LP)
Killing Joke - Brighter Than A Thousand Suns, In Gatefold Sleeve With Lyric Inner, 1986 ( LP)
Stevie Wonder - Journey Through The Secret Life Of Plants ( LP)
Nat King Cole - Just One Of Those Things 1961 ( LP)
Nat King Cole - Nat King Cole Sings/george Shearing Plays, Features The Quintet & String Choir 1962 ( LP)
Nancy Wilson - How Glad I Am 1964 ( LP)
Aretha Franklin -Aretha In Paris 1968 ( LP)
Rainbow - On Stage 1977 (LP)
na bierząco będę pisać co mam, a tymczasem idę do garów

-
Re: Vinyle prosto z Sydney
Wojtek pisze:A to jakiś stały import jest czy jak skoro stan ten się zmienia?SaveTheV pisze:Pospisuję, to co mam NA CHWILĘ OBECNĄ
Źle się wyraziłam, miałam na myśli płyty do których mam dostęp , które są posegregowane