Tak, tylko ja jestem sprzedającym. Kupił ode mnie gramofon na allegro. Twierdzi, że jest nie sprawny.
Zaproponowałem żeby go odesłał a dokonam zwrotu pieniędzy. Chociaż uważam, że gramofon jest sprawny.
Nie chce mi go odesłać i żąda zwrotu pieniędzy.
Śmieszny.
Chyba tak pozyskuje części, którymi handluje.
Tak, tylko ja jestem sprzedającym. Kupił ode mnie gramofon na allegro. Twierdzi, że jest nie sprawny.
Zaproponowałem żeby go odesłał a dokonam zwrotu pieniędzy. Chociaż uważam, że gramofon jest sprawny.
Nie chce mi go odesłać i żąda zwrotu pieniędzy.
Śmieszny.
Chyba tak pozyskuje części, którymi handluje.
Tak , to jego zagranie. Chwalił sie tym procederem nawet tu na forum. No ale jezeli twierdzi ze nie sprawny to niech go odesle. Nie moze dostac zwrotu kasy bez odeslania sprzetu
Sony ps t22
Używałem go kilka miesięcy, normalnie odtwarza płyty, trzyma obroty. Direct drive
Twierdzi, że oś silnika lub talerz jest zgięty ponieważ podczas pracy talerz faluje lekko góra/dół.
Ale wiesz, nie przejmuj się. Nie chce odesłać przed zwrotem kasy to jak dla mnie masz problem z głowy
Piszemy o człowieku który jest przecież znany z tego że w ramach "zwrotu" odsyła inne egzemplarze tego samego modelu (oczywiście z jakąś wadą), a sprawne zachowuje dla siebie i po jakimś czasie puszcza dalej.
Piszemy o człowieku który jest przecież znany z tego że w ramach "zwrotu" odsyła inne egzemplarze tego samego modelu (oczywiście z jakąś wadą), a sprawne zachowuje dla siebie i po jakimś czasie puszcza dalej.