Mówisz?

Nieźle!
Też mam wygodnie, tylko pojawia mi się ból w prawej łopatce i cierpnie stopa lewa. Czasem po 30km czasem już po 10km.
O cholera, kombinuj Michał. mnie cierpły dłonie, to wymieniłem kierę na większy offset pozwalajacy na zbliżenie i pozycję mniej wyciągniętą, no i trochę wyżej też postawiona.
Darku kombinacje, kombinacjami, ale czasem trzeba dowód wyciągnąć i dwie pierwsze cyfry nr PESEL przypomnieć i już mniej bolidarkman pisze: ↑12 maja 2024, 14:22O cholera, kombinuj Michał. mnie cierpły dłonie, to wymieniłem kierę na większy offset pozwalajacy na zbliżenie i pozycję mniej wyciągniętą, no i trochę wyżej też postawiona.
He he nieźle. Mnie udało się tylko raz w tamtym roku przekroczyć 200 i to na koniec sezonu Na razie rozpoczynam nowy sezon, ale z niedzieli na niedziele coraz dłuższe trasy (jeżdżę tylko w niedzielę). Jak na razie "pękło" 140. Szkoda, że lata już robią swoje
Narazie ustawie siodełko i kiere, pojechałem dziś wokół komina i zmieniałem ustawienia. Cos juz zaczynam rozumiec czym gosc z filmiku mówi. SPDki mam w planach, planuje kupić obuwie ale nie to sztywne tylko bardziej elastyczne.