z wiedzy forum korzystam już jakiś czas i pomogła w kilku decyzjach, super skarbinca wiedzy, w doborowym towarzystwie i w bardzo dobrym stylu.
Pora się przedstawic i coś wiecej podziałac na forum.
Na "poważnie" z winylem od niedawna, udało się w dalszej okolicy Elbląga, gdzie mieszkam znaleśc w zadbanym stanie
Blaupunkta XQ-240 z wkładką Excel QD-700C MKII. Ten zestawik dołaczył do Rotela RA04SE+Mission-ów M35i,
a to u mnie gra już z 15lat. Z winylami to pierwszze spotkanie było z szafą grajacą znaleziona u babci na strychu i kopertówki,
działało jak działąło ale miało swój klimat

Jako, że już wiek zaczyna sie od 4ki to muzyki zaczęło się słuchac od kaset, troche cd, no i w dużej cześci to już były flaci. Winylami też mnie zaraził na studiach dobry kumpel, zajmujący się dj-ką, troche sie przesiedziało z nim słuchajac wosków na jego techniksach 1200 i na revach

A gatunki muzyki to rożne u mnie wszelakie podgatunki techno, electro, troszke hause-u, punk, rock, metal,troche jazzu, dobry popik czy rap też posłucham.
Teraz poszukuje przedwzmacniacza i juz coś namierzyłem na giełdzie po "zadużej" już chyba ilości czytania tutaj/audiokarmy/vinylengine/audiosciencereview, no ale wiedzy nigdy nie za dużo...

To tak pokrótce o mnie i Cześc Wszystkim, Darek