Powinna znajdować w tytułach,potem w w postach

Szukanie po treści jest bardziej sensowne i częściej pożądane niż po tytule (który częstokroć może być błędny/niepasujący/nieodpowiedni).eenneell pisze:Powinna znajdować w tytułach,potem w w postach![]()
Ja już nie zmienie...Wojtek pisze:Moim zdaniem tytuł tego wątku jest nieco nie na miejscu.
od ogółu do szczegółu....Wojtek pisze:Szukanie po treści jest bardziej sensowne i częściej pożądane niż po tytule
Uwielbiam ten twój styl!!eenneell pisze:
WYSZUKIWARKA JEST DO D...Y
Postautor: eenneell » wczoraj, 22:49
JW!
Powinna znajdować w tytułach,potem w w postach![]()
Nic dziwnego.eenneell pisze:A przy R.I.P nie![]()
Po dwóch razach, z czego jednym udanym, już coś może być uznane za "do dupy"?eenneell pisze:Dalej nie testowałem
Monit!Wojtek pisze:To że wyszukiwarka nie chce wskazać postów z hasłem "dual" czy też nie widzi "C-65" faktycznie uznaję za dziwne i nieprawidłowe. Zbadam i postaram się poprawić
To też nie jest wyjście, bo ja np. już znalazłem sporo ciekawych informacji o Dualach w wątkach zakupowych, które Dual nie mają w tytule .....eenneell pisze:Jak ma za dużą "częstotliwość" to niech "menda" szukać tylko w tytułach
Znak minusa to znak specjalny w szukanych wyrażeniach i łatwo tego nie przeskoczymy. Jeszcze podłubię nad tym.JacK pisze:Dlaczego wpisując w forumową wyszukiwarkę hasło "Yamaha C-65" nic nie wyskakuje ? To samo wpisane w google daje na drugim miejscu linka do dyskusji na naszym forum.