Wszystko poskładałem, okablowałem, skalibrowałem i nie wytrzymałem przed płytą testową musiałem posłuchać
Jest zajebiście
Jutro poukładam, posprzątam i wyciągnę płytę testową ale już wiem że się udało.
Sorki na fotkach nawet szafka jeszcze krzywo stoi ale musiałem posłuchać.... i nadal słucham...już minęła godzina... słucham....
Załączniki
Sony/Denon/ADC/Ortofon/Micro Seiki PreamPD Entre Cayin A-88T MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D Elac ESG796 Empire4000 Goldbug Medusa HanaSH Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black, Rohmann, SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
Patrzę na te zdjęcia i widzę od razu że to jest kącik wielkiego fana analogu. Fana w znaczeniu człowieka czepiącego olbrzymią frajdę z tego że dostraja sobie brzmienie do potrzeb nastroju, odsłuchiwanej muzyki itp. Od razu moją uwagę zwróciło to pudełko z wkładkami.
Zakończyłem ten projekt. Skróciłem o 4 mm windę bo opierała się o armboard przy najniższych ustawieniach VTA oraz przerobiłem przeciwwagę w ten sposób że wytoczyłem nakładkę przez co zwiększyłem jej wagę do 220 gram. Teraz jest perfekcyjnie i mogłem skrócić ramię przeciwwagi dzięki czemu mogę zamknąć pokrywę przy odtwarzaniu.
Załączniki
Sony/Denon/ADC/Ortofon/Micro Seiki PreamPD Entre Cayin A-88T MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D Elac ESG796 Empire4000 Goldbug Medusa HanaSH Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black, Rohmann, SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
Wyglada jak machina z Wojny Światów 3 ramiona i zacna płyta na teście Super! Zazdroszczę umiejętności wszelakich, mi zrobienie standów zajeło pół roku, a tu trzask prask i po balu!