Nie jestem pewien czy prawidłowo poruszam się na forum i czy prawidłowo umieściłem swój temat tj. czy trafia on właściwego do działu ? wcześniej z rozpędu poruszyłem temat w dziale zapoznawczym gdzie się przedstawiłem ale nikt tam nie podjął tematu, dzięki za miłe przywitanie na forum

,
Precyzując z winylami znamy się już dość długo bo od czasów szkoły podstawowej ale dopiero teraz trafiam na coś takiego tzn. posiadam płytkę z błędem polegającym na tym iż strona pierwsza zawiera zapis zawierający o jedno nagranie mniej niż mówi o tym okładka i label, mało tego jak się okazuje po wnikliwym rozpoznaniu tematu jest to zapis innego wykonawcy z jego płyty też strona pierwsza, myślę że nie jest to częste zjawisko występujące w przyrodzie, i tu rodzi się pytanie czy ktokolwiek z forumowiczów już trafił na coś takiego ?, i jak traktować taki przypadek jako nic nie warty bubel czy może raczej rarytas o określonej wartości ?, dodam tu że w miedzy czasie zdobyłem też egzemplarz wydany prawidłowo

, na swoje pytanie nie znalazłem odpowiedzi w necie ani wśród znajomych dlatego postanowiłem skorzystać z waszej forumowiczów wiedzy w temacie,
pozdrawiam i wszystkim życzę Wesołych i zdrowych Świąt Wielkiej Nocy - J-23