Po małych zmianach sprzętowych postanowiłem wymienić gramiaka na taki, który bedzie wizualnie pasował do reszty. Chciałbym mieć plintę drewnopodobną, optymalnie jak np. Pioneer PL-30L. Oczywiście ma to nie tylko wyglądać ale przede wszystkim grać !
Preferencje:
- ramię S
- napęd DD
- min półautomat
- stan wizualny i techniczny bardzo dobry
- nie polski
Budżet +,- 2000 zł.
Macie Panie i Panowie coś co spełnia powyższe? Rozważę też propozycje które nie spełniają wszystkich warunków.
Ps.
Jeśli to ważne to słucham każdej dobrej muzyki. Wzmacniacz Rotel 1592 MKII, B&W 703 S3
Ostatnio zmieniony 17 mar 2024, 12:21 przez Robert_p, łącznie zmieniany 2 razy.
Po małych zmianach sprzętowych postanowiłem wymienić gramiaka na taki, który bedzie wizualnie pasował do reszty. Chciałbym mieć plintę drewnopodobną, optymalnie jak np. Pioneer PL-30L. Oczywiście ma to nie tylko wyglądać ale przede wszystkim grać !
Preferencje:
- ramię S
- napęd DD
- min półautomat
- stan wizualny i techniczny bardzo dobry
Budżet +,- 2000 zł.
Macie Panie i Panowie coś co spełnia powyższe? Rozważę też propozycje które nie spełniają wszystkich warunków.
Ps.
Jeśli to ważne to słucham każdej dobrej muzyki. Wzmacniacz Rotel 1592 MKII, B&W 703 S3
W tej kwocie wszystkie te warunki spełnia Adam GS 424 lub 420. Ramię ma tylko w kształcie J a nie S.
A poza tym G601 i Daniel.
Dziękuję Szelak za propozycję. Daawno temu gdy miałem mój pierwszy(po Bambino) "poważny" gramofon Bernard to śliniłem się na Fonomaster, Daniel... Teraz już takiej fascynacji nie ma. Szukam sprzętu nie polskiego.
Ok.
To może Lenco L75 lub 78, ale musiałbyś znaleźć z innym ramieniem nie natywnym, jak chcesz ramię esowate, a za te pieniądze to raczej nie znajdziesz.
Za 2 tysiące w takich wymaganiach dobrego zachodniego sprzętu nie znajdziesz. Chyba, że jakiś szajs, tak to do 2 tys to plastik-fantastic.
Powodzenia.