Wysyłam informację

Panowie, będzie jakieś 20 minut opóźnienia, wszedłem "na chatę" akurat.. lekki poślizg.
Jasne Andy, do wieczora jest reserved, bo kolega już wytrzeźwiał, ale laska nie. A dziewczyna w szpilkach jest dzwonił mi, że wleczone chyba będzie, a to góry jakieś Beskidy są czy coś Żywiec?.. się Okocim. A lekko nie będzie bo kumpel lubi puszyste, no tak ma po prostu i fajnie. Mu się nie dziwię, też jestem na tak z plus size u niektórych dziewcząt. No ale na barana nie przerzuci tak łatwo, chociaż nie ułomek jakiś. No nic poczekamy, niech się doczłapie.. jak mu mąż tej Pani mordy nie obije i rąk nie połamie to ma zadzwonić. Obiecał. To poczekajmy.
Trzymam kciuki za kumpla na pewno da radę.darkman pisze: ↑09 mar 2024, 15:15Jasne Andy, do wieczora jest reserved, bo kolega już wytrzeźwiał, ale laska nie. A dziewczyna w szpilkach jest dzwonił mi, że wleczone chyba będzie, a to góry jakieś Beskidy są czy coś Żywiec?.. się Okocim. A lekko nie będzie bo kumpel lubi puszyste, no tak ma po prostu i fajnie. Mu się nie dziwię, też jestem na tak z plus size u niektórych dziewcząt. No ale na barana nie przerzuci tak łatwo, chociaż nie ułomek jakiś. No nic poczekamy, niech się doczłapie.. jak mu mąż tej Pani mordy nie obije i rąk nie połamie to ma zadzwonić. Obiecał. To poczekajmy.
no wreszcie Dark coś porządnego ma talerzu położyłeś… jest jeszcze nadzieja zatem