Nie jest to zabronione na forum o ile wiem.
maciek89 pisze: ↑02 mar 2024, 20:47
temat można zakończyć bo robi się offtop.
Mamy tu innego strażnika offtopów. Influencer forumowy czyli ważniak inter pares w normalnym języku. My zwykli celebryci możemy pogadać w kwestiach zasadniczych bez problemu. On zdecyduje. On wie lepiej. I to jest nawet wygodne.
OK, dzięki za info w takim razie.
Swoją drogą ochrona bezpieczeństwa kolegów w nieświadomym wydawaniu kasy jest daleka od atematycznych wypowiedzi. nie mam co do tego wątpliwości. Żadnych.
Wyszło na Krzyśkowe i moje. W praniu. Ale to standard, bo to zwykle wychodzi w praniu.
maciek89 pisze: ↑02 mar 2024, 20:47
nie znaczy że to Acoustic Sounds, to cóż - dałem się nabrać tym co w komentarzach na Amazonie pisali inaczej.
A no zdarza się, cóż zrobić.
Aaa tych dwóch gwoli ścisłości rozumiem masz na myśli? No to faktycznie trochę obciach
maciek89 pisze: ↑25 lut 2024, 23:09
O AS pisało dwóch kolo, tak w gwoli ścisłości:)
darkman pisze: ↑26 lut 2024, 07:50
Może i trzech tylko skasowali

, może morze wróci.
..eh te internety
To i tak jest fajna płyta. Ot masz zwykłą reedycję po prostu, a to bdb tytuł i w serii oryginalnych wznowień Impulse. Cena też była dobra.
OK, czyli Jarek też pisał już o tym tytule, bo nie byłem pewien.
Jarek Cantona pisze: ↑01 mar 2024, 16:20
Nawet na zdjęciach tej Alice ten karton się słabo świecił, był matowy i pachniał zwykłym wydaniem. I właśnie trzymam tą płytę w ręce i dokładnie tak jest że to jest wydanie podstawowe a nie z serii ASS.
No to sprawa wyjaśniona. Wywalam z koszyka, bo nomen omen cały czas mam w cenie 111.