Bardzo mi się podoba jej charakter grania

Gratuluję. Ja miałem przez jakiś czas 33ev i było dobrze. PTG troszkę słuchałem, ale nie u siebie, więc tak trochę ciężko porównać, jednak może być tylko lepiej. AT MC I gra zupełnie inaczej niż MM AT
A do mnie pisałeś ostatnio o AT-OC9ML (bez X)
Mnie na Pionierku schodziła ta wkładka poniżej 5 Hz. Oddałem koledze, kupiłem AT-OC9XEN, która ma niby podatność o połowę mniejszą. Niestety wyszła mi niewiele powyżej 5Hz.winylowy_luke pisze: ↑27 lut 2024, 16:505-6Hz. Niby słabo ale póki co nie sprawiło to problemu.
Sprawdziłem z dodatkową małą przeciwwagą, amplituda jest mniejsza o kilka db.
AT-LH11H pewnie było by lepsze ale to raptem 2gr mniej - kupiłbym gdyby było gdzieś dostępne w PL.
Może zapoluje na jakiś koszyk 6-8gr z regulacją azymutu.
Czemu mnie to nie dziwi
Tak w dwóch-trzech słowach please różnice pomiędzy VM740ML i 33PTGII ?SimonTemplar pisze: ↑27 lut 2024, 18:16Poczyniłem mój pierwszy krok w kierunku MC a mianowicie AT33PTGII. Dzisiaj dotarła. Darłem kapcie z pracy aż się kurzyło. Nie wiem o co kaman ale jest aż za dobrzeDo tej pory leciałem na AT-740ML....
Zjadłem X
Nie ma co demonizować za bardzo tego wyniku imo.
Dzięki Darku. No co do sutka to aż się boję ale na razie słycham i przestać nie mogę = to jest inne granie, liga
Spróbuję ale to mega wstępne odczucia i nie wiem czy to porównanie ma sens
Dokładnie to samo miałem na etapie próby AT-OC9 III.
Nic dziwnego, tak gra technologia MC, a także MI. MM nawet wybitne, pewnych technologicznych ograniczeń nie przeskoczą i trzeba mieć tego świadomość.Jak się ją ma, to nie ma co załamywać rąk, tylko cieszyć się graniem. Gratuluję Simon, teraz od nowa przesłuchasz płytotekęSimonTemplar pisze: ↑27 lut 2024, 21:27Dzięki Darku. No co do sutka to aż się boję ale na razie słycham i przestać nie mogę = to jest inne granie, liga.
Spróbuję ale to mega wstępne odczucia i nie wiem czy to porównanie ma sens![]()
33PTGII gra duużo detaliczniej, stereofonia, scena jak na stadionieGra trochę jaśniej i bardziej górą?
Bas jest bardziej zwarty, precyzyjny i przywala zajeb!
.
W szoku jestem bo ta MC wyciąga dużo więcej informacji z płyty niż 740ML i podaje to z jakąś taką lekkością? Piłuję dwie dobrze mi znane płyty i ich momentami nie poznaję.