* wkładka AT 15ae+koszyk prawdopodobnie MG10 w świetnej kondycji,mało grana bo dosyć szybko poprzez moją nieuwagę przesunęła się igła do boku i sobie lażała ale Tomek naprawił,wymiata niesamowicie.-nieaktualna
* wkładka Pickering V-15 Red D-5e+ headshell,org.pudełko z papierami kpl.,zakupiony NOS,przegrała może 20h,świetna wkładka,jednak nabyłem od Wojtka XEV-3001,progres jest,nie doceniane wkładki duża konkurencja dla Shurków,wg. mnie zostawiają je w tyle ale co kto lubi;) cena nieaktualne.
* słuchawki Pioneer SE-300 w bardzo ładnym stanie można rzec kolekcjonerskim z org. kartonikiem nieaktualne
* wkładka JVC MD1016T + oryginalna igła gra jeszcze całkiem dobrze ale przebiegu nie znam+kupiona nowa,przegrałem może 2h VICTOR 4DT 1x/5x Shibata od Zafiry nieaktualne
* słuchawki Pioneer SE-L40 srebrne-stan kolekcjonerski,etui i papiery cena nieaktualne.-nieaktualne
* słuchawki Pioneer SE-L40 mosiężne-widoczne,delikatne ślady użytkowania,jeden pad był luźny ale już przymocowany prezentują się b.ładnie = etui,cena -nieaktualne
Mam kilka par tych słuchawek,świetny dizajn,najładniejsze od Pioneer.
* kable głośnikowe Cable Talk 3.1(zielone)made in England 2x3,3m solidna konfekcja banany.Cena nieaktualne
* kable głośnikowe Cable Talk Symphony 3(szare) 2x3,3m b.dobra konfekcja widły. nieaktualne
* kable głośnikowe Silver Spiral QED Genesis (białe)miedż pokryta srebrem 2x3,5m,niezłe byczki,świetna konfekcja na lata,banany.nieaktualne
Więcej informacji i foto na priv.
Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych Tomasz