Masz te swoje wtyczki

Masz te swoje wtyczki
Jakieś 10 lat temu byłem na koncercie Budki z Cugowskim , Izą i Felicjanem Andrzejczakiem. Zabrałem ze sobą "Cień Wielkiej Góry" i "Independence" Trojanowskiej nagrany po angielsku i wydany na zachodzie w 1992 roku. Po koncercie wykonawcy podpisywali płyty i gdy położyłem przed panią Izą jej płytę, westchnęła tylko i stwierdziła że nie słuchała tego bardzo długo bo dawno temu gdziej się jej ta płyta zapodziała.
Ciekawa historia, naprawde masz co wspominaćCracker pisze: ↑06 sty 2024, 21:33Jakieś 10 lat temu byłem na koncercie Budki z Cugowskim , Izą i Felicjanem Andrzejczakiem. Zabrałem ze sobą "Cień Wielkiej Góry" i "Independence" Trojanowskiej nagrany po angielsku i wydany na zachodzie w 1992 roku. Po koncercie wykonawcy podpisywali płyty i gdy położyłem przed panią Izą jej płytę, westchnęła tylko i stwierdziła że nie słuchała tego bardzo długo bo dawno temu gdziej się jej ta płyta zapodziała.
Nie zastanawiając się długo podarowałem jej swoją kopię z czego się bardzo ucieszyła a podpis złożyła mi na cd Budki.
Taka tam historia.![]()
O w mordę! Nie zbieram autografów, ale Andrzeja Zielińskiego na Krywaniu dokładnie, to bym chciał jak nie wiem co! Strzał czadowy