Czy macie może w miarę aktualną listę płyt dostępnych w Biedronie? A może wiecie gdzie takową znaleźć? Jest teraz coś godnego uwagi? Do Biedry "płytowej" mam dość daleko, więc nie chcę jechać zupełnie w ciemno. A co u konkurencji, czyli w LIdlu i Auchanie? Warto na coś zapolować?
To nie jest tak ze jak jest na liscie to jest w sklepie Trzeba samemu sprawdzic. U mnie w okolicach juz dawno nie bylo a kiedys bywały. Pisze tu o Biedrze. Co do Auchan to tak jak ktos powyzej napisal, raczej nie warto. W Lidlu nigdy nie spotkalem chyba winyli...
W Lidlu to już od dawna nic niema. W Auchan masz to co jest opisane parę postów wyżej. Czyli szkoda pieniędzy. A o Biedronce to nie wiem. Trzeba sprawdzać gazetki lub ktoś coś powie jak wie.
W Lidlu była taka seria 3-płytowych albumów z serii Discovered , np. Discovered BLUES : wykonawcy Hooker, Waters,Wolf,James, BB King, Johnson;
Discovered JAZZ : Davis, Mingus,Coltrane, Peterson,Monk,Ellington ; były jeszcze jakieś inne z tej serii, ale tylko te mam, pozostałych nie pamiętam.
Te są ciekawe, ale ogólnie, to rzeczywiście - jak dla mnie - nic specjalnego.
A o Biedronce to nie wiem. Trzeba sprawdzać gazetki lub ktoś coś powie jak wie.
Właśnie liczyłem, że ktoś ma w swojej okolicy coś ciekawego i się podzieli doniesieniami. U mnie okoliczne Biedronki nie handlują płytami, w gazetkach nic nie ma, a do najbliższej Biedronki "płytowej" mam kawał drogi. Jechać w ciemno nie warto.
W Lidlu była taka seria 3-płytowych albumów z serii Discovered , np. Discovered BLUES : wykonawcy Hooker, Waters,Wolf,James, BB King, Johnson; Discovered JAZZ : Davis, Mingus,Coltrane, Peterson,Monk,Ellington ; były jeszcze jakieś inne z tej serii
No właśnie, chętnie bym przygarnął niektóre z nich
Wracając z nart wpadłem do Biedronki w Sączu, która podobno "jest winylowa". Niestety, w ofercie nie nic. Zapytana pani z obsługi też nic na temat winyli nie wie i radzi śledzić aktualne gazetki. Czyli niewiele dobrych wieści.
A ja się wyleczyłem już z płyt z Biedry. Raz, że nawet kiedy bywały to raczej odgrzewane kotlety, a dwa, że wystarczy mi, że śledzę temat Promocje w dziale zakupów i można upolować dużo ciekawsze pozycje i niejednokrotnie w cenach "biedronkowych".
Kenwood KD-750+Hana SH, Luxman L-435, Sony ST-3950, Denon DCD-625, Onkyo TA-1900, Translator Impact 4 mk2, wiim pro plus
Pewnie można. Z drugiej jednak strony, każde źródło warto brać pod uwagę. Kilka fajnych płyt (jak dla mnie) udało się w Biedrze tanio upolować, więc czemu nie próbować dalej?
Wracając z nart wpadłem do Biedronki w Sączu, która podobno "jest winylowa". Niestety, w ofercie nie nic. Zapytana pani z obsługi też nic na temat winyli nie wie i radzi śledzić aktualne gazetki. Czyli niewiele dobrych wieści.
Winyle były bodajże do 15go stycznia więc raczej nie dziwne, że nie ma. Teraz wrzucają na określony czas.
Pewnie można. Z drugiej jednak strony, każde źródło warto brać pod uwagę. Kilka fajnych płyt (jak dla mnie) udało się w Biedrze tanio upolować, więc czemu nie próbować dalej?
Bo to było kiedyś raczej, teraz na amazonie lub gdzie indziej jest niejednokrotnie taniej a i pewnie lepiej jakościowo. Lepiej czytać wątek Promocje niz jezdzić po Biedrach
Bo to było kiedyś raczej, teraz na amazonie lub gdzie indziej jest niejednokrotnie taniej a i pewnie lepiej jakościowo. Lepiej czytać wątek Promocje niz jezdzić po Biedrach
Tylko , że te same vinyle co w biedrze były w Empiku ale już nie w tej samej cenie.