To zależy...
Zacząłem słuchać Granta. Kurcze dlaczego gitara tak blisko mnie, niczym mogę jej dotknąć, a inne instrumenty cofnięte daleko do tyłu...
To zależy...
Simon co ty jestes taki wrażliwy. Tak zażartowałem. :/ Album jest na eBay. Bardzo rzadko się pojawia. Cena też niczego sobie.SimonTemplar pisze: ↑30 sty 2024, 18:27Dobra człowieku. Daj spokój. Niepotrzebnie zapytałem. Masakra i cyrk na kwadratowych kołach. Przepraszam kolegów za zaśmiecanie wątku.
Napiszę najkulturalniej jak tylko mogę. Mam cię po dziurki w nosie. Nie będę ci tłumaczył dlaczego bo jestem pewny na 100% że nie zrozumiesz w przeciwieństwie do wielu innych na tym forum. Szczerze Seba: Weź się za siebie bo jest coraz gorzej. Zacznij od głowy. Dużo zdrowia życzę.
Potrzebnie, potrzebnie. Też mnie zaintrygowało co za 'ścieżky', bo może bonusowe nagrania, a nie jakieś kiepskie out take, no ale nic takiego nie widzę ponad to samo co na Pacific Jazz 12 22, więc nie wiem o co chodzi? Szczerze mówiąc, ale może czegoś nie zauważyłem? Bo może się czymś różni od TOJC 9301, który wydaje mi się wystarczający jak na JAP, no ale jeśli musi być Audiophile Mono, to też oczywiście akceptuję.
Limited to one copy only...
Niezłe, właśnie słucham "Keep on Trippin". Szkoda, że nie ma wydania winylowego. Nie wiesz czy się pojawi?
Nic nie wiem na ten temat. To plyta z 2009 roku, jakby mieli wydac to juz by to zrobili pewnie. Ale moze kiedys...Chcialbym.