MacPhisto pisze: ↑21 sty 2024, 07:58
kinky pisze: ↑20 sty 2024, 14:24
Reacher S02
Prime Amazon
Dobrze się to ogląda, jeśli kilka odcinków na raz to i tempo akcji dobre.
W książce też jest ta scena finałowa w helikopterze, taka sama kropka w kropkę? Odrobinę brawurowa, że tak powiem
Sezon 1 super czekałem na Reachera aż ktoś się za niego weźmie. Sezon 2 już gorszy, dla mnie za mało tego jego ,,wpierdzielu,,
Tak przy okazji

Detektyw sezon 4 na HBO zapowiada się dobrze, pierwszy odcinek wjechał elegancko
Zupełnie sie zgadzam. Reacher siada w drugim sezonie. Detektyw s04e01 zaintrygowal mnie choć narazie rysuje się trochę mocno transcendentalny w zestawieniu z poprzednimi sezonami. Mam nadzieję, że z upływem odcinków będą "racjonalizować" criminal story.
Teraz jestem w połowie serialu "1883" - jest na netflix, niestety nie w naszej lokalizacji, więc zostaje vpn albo p2p

.
Polecam, bo jeden z lepszych seriali jakie ostatnio widziałem. Dziki zachód w najlepszej odsłonie jaką wyplulo z siebie holywód.
Bez stereotypowych rewolwerowców i bandyckich mitów starej hameryki. Żadnych fabułowych fajerwerków - ot proza życia prosta jak konstrukcja cepa ale wciąga jak bagno. Świetne zdjęcia, zajebiaszcze aktorstwo i ciągła walka o przetrwanie.
Co prawda mocno współczesna optyka na tamten swiat ale pewnosci nie mam, bo zaden ze mnie specjalista od osadników amerykańskich a poza tym w niczym to nie przeszkadza. Jak dla mnie rewelacja - 10/10
Jedni używają sprzętu do słuchania muzyki, drudzy używają muzyki do słuchania sprzętu.
Ja błądzę gdzieś po środku...