Ja jeszcze dochodzę do siebie po Topie Zdecydowanie fajniej się słucha, mając gdzieś tam w odmętach czerepu świadomość, że ktoś znajomy gdzieś tam siedzi i kiwa się w tym samym rytmie
Zdecydowanie fajniej się słucha, mając gdzieś tam w odmętach czerepu świadomość, ktoś znajomy gdzieś tam siedzi i kiwa się w tym samym rytmie
To prawda
Byliśmy na noworocznym wypadzie w 8 osób, 2 auta. Wszyscy "starzy" trójkowicze, a teraz 357/RNŚ. Wspólne słuchanie i komentowanie Topu bezcenne
3 lata, no nieźle. Fajny dorobek antenowy.
Gratulacje, bo założyć to pikuś ale utrzymać się na rynku to jednak sztuka.
Bravo!
Jakoś zamierzam się stać bardziej regularnym słuchaczem, bo jestem mocno przypadkowym.
Kiedy odszedł Wałek z 3-ki wyjeżdżając do stanów i przestał tym samym prowadzić poranne zapraszamy do trójki skończyła się dla mnie jakaś epoka, długo nie mogłem się przyzwyczaić do nowych prowadzących. Co poniedziałek - Always Look on the Bright Side of Life
Jak on się uchował tyle lat (z naciskiem na ostatnie 8) jako korespondent PR to nie wiem.
gadałem z nim podczas prezentacji i podpisywania książki o napadach - w studio Agnieszki Osieckiej. pytałem ściszając głos czy nie przeczuwa rychłego powrotu do kraju. mówił, że obawa jest, ale skoro już troszkę przetrwał, to może się uda. no i się udało... jej, to już ponad sześć lat temu... marzą się cotygodniowe rozmowy u Kuby...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
A ja sobie sprawdziłem kiedy wyjechał do Stanów, 22 lata temu
A jakby przed chwilą się zdaje... boszsz... ale stary jestem
Może dlatego przetrwał, przez zasiedzenie