Ania Gacek wyrzucona z Trójki
- amrowek
Re: Ania Gacek wyrzucona z Trójki
TVP Info jak oglądałem to moją uwagę zwróciło , tak mało multimedialne studio.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Trwa okupacja zasobów lokalowych to i mało zaawansowane.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
Przechodziłem wczoraj przez Pl. Powstańców Warszawy. Grupa oszołomów z flagami „Bóg się rodzi” uskuteczniała. Co było w środku nie wiem.
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Chodzi o lokalizację kasyn. Nie przypadkowo są na przeciwko TAI, zawsze można dowodzić, że tę kasę się wygrało
Co do kolęd, to spoko śpiewa się do rozebrania szopek lub odwrotnie szopki się rozbiera gdy już się nie śpiewa kolęd, jakoś tak to leci. Na pewno udzielą własnej wykładni.
trochę się spóźnili, bo już po narodzinach,
ale nie tak dawno przed świętami w Polsacie puszczali Pasję wg. Gibsona, paczę, paczę i wołam żonkę i pytam "osso chozi, Eastern zapowiadajo?" - Ona: "eee nic święta im się pomyliły, półka z filmami religijnymi spod dużego palca poszło". Czy święta są czy będą chodzą zawsze z wędą, a jakie to już kwestia przypadkowa, może się trafi akurat.

Co do kolęd, to spoko śpiewa się do rozebrania szopek lub odwrotnie szopki się rozbiera gdy już się nie śpiewa kolęd, jakoś tak to leci. Na pewno udzielą własnej wykładni.
trochę się spóźnili, bo już po narodzinach,
ale nie tak dawno przed świętami w Polsacie puszczali Pasję wg. Gibsona, paczę, paczę i wołam żonkę i pytam "osso chozi, Eastern zapowiadajo?" - Ona: "eee nic święta im się pomyliły, półka z filmami religijnymi spod dużego palca poszło". Czy święta są czy będą chodzą zawsze z wędą, a jakie to już kwestia przypadkowa, może się trafi akurat.

- Szelak
- Gramofon: Adam GS424/Lenco L75
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Ano, obiektywnie to Piskorski też wygrał swego czasu 
dodam, że bank obok - zacny dość bo żuberek, prowadzi tzw konta VIP gdzie nie pyta się z założenia o pochodzenie pieniędzy, ani wpływy systematyczne (specjalizowane np dla artystów, pisarzy, sportowców itp) a komornik może tylko zablokować operacje, ale na egzekucję musi mieć przyzwolenie właściciela.
Po co inwestować w dzierżawiony budynek w śródmieściu tylko na lokalizację TAI, mając własne miasteczko medialne na Mokotowie, gdzie jest wszystko?
(sprawdźcie sobie kto jest właścicielem budynku przy Pl Powstańców). Kwestia jest raczej w zabraniu zabawek i piaskownicy, niż w urządzaniu showroomu w starym miejscu.
Z tym trochę jak z lotniskiem. No H lotnisko w środku miasta (Okęcie). Na H TV w środku miasta skoro potrzebne są hale produkcyjne i duże studia showroom?

dodam, że bank obok - zacny dość bo żuberek, prowadzi tzw konta VIP gdzie nie pyta się z założenia o pochodzenie pieniędzy, ani wpływy systematyczne (specjalizowane np dla artystów, pisarzy, sportowców itp) a komornik może tylko zablokować operacje, ale na egzekucję musi mieć przyzwolenie właściciela.
Tak i nie chłopaki.
Po co inwestować w dzierżawiony budynek w śródmieściu tylko na lokalizację TAI, mając własne miasteczko medialne na Mokotowie, gdzie jest wszystko?
(sprawdźcie sobie kto jest właścicielem budynku przy Pl Powstańców). Kwestia jest raczej w zabraniu zabawek i piaskownicy, niż w urządzaniu showroomu w starym miejscu.
Z tym trochę jak z lotniskiem. No H lotnisko w środku miasta (Okęcie). Na H TV w środku miasta skoro potrzebne są hale produkcyjne i duże studia showroom?
- Szelak
Oglądacie te czyżowe 19:30?
Miały być obiektywne, a tam drugi garnitur TVN.
No i też takie „smaczki”.
Miały być obiektywne, a tam drugi garnitur TVN.
No i też takie „smaczki”.
https://twitter.com/MrJohnBingham/statu ... 3780926756„Mariah Carey - królowa świąt”
Dla wielu to nie Jezus ani Święty Mikołaj jest symbolem Bożego Narodzenia, a ona. Mariah Carey, królowa świąt! — mówi reporter w materiale o świętach Bożego Narodzenia w neo-Wiadomościach, czyli programie „informacyjnym” o nazwie „19:30”
- Szelak
A co powiedzieli na tvnówce i na czyżowych o tej rakiecie? Była w ogóle?
- replikant
- Gramofon: Rega Planar 2
- Peter007
- Gramofon: Dual 721
Typowe szelakowe pitolenie. Cały dzień mówili ale nie zmyślali. Takie to są prawdziwe treści w replice
Na szczęście frajerzy którzy lubią być okłamywani tym razem sami muszą za to zapłacić
Naród już się nie dokłada
Bawcie się tam dobrze i korzystajcie z chwili. Tylko chojnie sypcie grosiwem bo inaczej do wiosny będzie pozamiatane
No i o Rydzyku i Godek nie wolno zapominać bo też strumień się przytkał i zaraz zwiną żagle
No ale mają tyle fanów że pewnie ich uratują 

- Szelak
Nie zadałbym pytania, gdybym nie wiedział, że dla tych „obiektywnych” telewizji temat jakby nie istnieje.
- replikant
- Gramofon: Rega Planar 2
Znam ten typ. Podszyte szyderstwem pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi. Jednocześnie lęk, że coś może się zawalić jak 'poszerzę horyzonty'. Z mojej strony, to wszystko. Szkoda mi czasu na bicie piany.
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Może gdybyś obejrzał to nie musiał byś "wiedzieć" tylko
widział byś jak było.
A za Błaszczaka kiedy info się pojawiło po poprzednim incydencie?
I dlaczego te okropne niemieckie Patrioty które wcześniej stały na granicy na takie okazje w listopadzie odjechały?
Jakie te aktualne ""Wiadomosci" by nie były to są chociaż w nich jakieś bieżące informacje. Bo poprzednio co Tusk zrobił 8 lat wcześniej ciężko było uznać za bieżący temat.
widział byś jak było.
A za Błaszczaka kiedy info się pojawiło po poprzednim incydencie?
I dlaczego te okropne niemieckie Patrioty które wcześniej stały na granicy na takie okazje w listopadzie odjechały?
Jakie te aktualne ""Wiadomosci" by nie były to są chociaż w nich jakieś bieżące informacje. Bo poprzednio co Tusk zrobił 8 lat wcześniej ciężko było uznać za bieżący temat.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2023, 13:19 przez Bacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.
- Szelak
Nie bądź taki poprawny. W tym wątku szydera to chleb powszedni wszystkich się tu udzielających. Dobrze wiem jak poszerzają horyzonty TVN i neo-TVP. Fakty TVN oglądam od lat, i inne ich „produkcje” na tvn24, teraz krótka konfrontacja z „nową” TVP i doskonale wiem, że to dwa uzupełniające się kanały. A tak, w ten sposób poszerzyłem horyzonty. Fakt szkoda czasu na bicie piany.